1. elektronica
  2. Villette le Gros, e-fatbike, vouwfiets, 7 speed

Villette le Gros, e-fatbike, vouwfiets, 7 speed

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Villette le Gros, e-fatbike, vouwfiets, 7 speed om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Villette le Gros, e-fatbike, vouwfiets, 7 speed

Type fiets

Fatbike

Framemaat

44

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

29000 g

Lichaamslengte

150 - 160 cm

Omschrijving van Villette le Gros, e-fatbike, vouwfiets, 7 speed

Met de Villette le Gros heb je echt een geweldige fiets in handen. De e-fatbike is perfect voor avontuurlijke fietsers die niet bang zijn om off-road te gaan. De indrukwekkende 20 inch wielen met 4 inch dikke banden zorgen ervoor dat je moeiteloos over zand, keitjes, sneeuw of zelfs tramrails kunt rijden. Deze veelzijdige vouwfiets is geschikt voor dagelijkse ritten naar het werk, maar ook perfect om mee te nemen op vakantie. Bovendien zul je zeker opvallen wanneer je ermee op pad gaat. De Villette le Gros is uitgerust met een sterk aluminium vouwframe, waarachter de 10,4 Ah accu slim is geplaatst. Hierdoor is de gewichtsverdeling optimaal en geniet je van een stabiele rit. Dankzij de krachtige MXUS achterwielmotor ervaar je ongeveer 45 Nm aan trekkracht, waardoor je moeiteloos heuvels kunt beklimmen en lange afstanden kunt afleggen. Gelukkig bieden de mechanische schijfremmen voldoende stopkracht om de e-bike snel en veilig tot stilstand te brengen. Daarnaast zorgt de LED-verlichting op batterijen, samen met de reflectoren in de pedalen en spaken, ervoor dat je altijd goed zichtbaar bent, zelfs in het donker. Met de Villette le Gros ben je klaar voor elk avontuur, waar je ook naartoe gaat. Dus waar wacht je nog op? Stap op deze vette fiets en ontdek de wereld om je heen op een geheel nieuwe.

Veelgestelde vragen over Villette le Gros, e-fatbike, vouwfiets, 7 speed

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Villette le Gros, e-fatbike, vouwfiets, 7 speed is een Fatbike.

De framemaat van Villette le Gros, e-fatbike, vouwfiets, 7 speed is 44. De wielmaat is 20 Inch.

Villette le Gros, e-fatbike, vouwfiets, 7 speed heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Villette le Gros, e-fatbike, vouwfiets, 7 speed is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 29000 g en een lichaamslengte van 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Villette le Gros, e-fatbike, vouwfiets, 7 speed kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen