1. elektronica
  2. Bosch LED Stuurbediening voor Kiox 300 Smart System

Bosch LED Stuurbediening voor Kiox 300 Smart System

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Bosch LED Stuurbediening voor Kiox 300 Smart System om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Bosch LED Stuurbediening voor Kiox 300 Smart System

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

56

Wielmaat

30 Inch

Type aandrijving

Aantal versnellingen

5

Doelgroep

Universeel

Gewicht

Lichaamslengte

181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm

Omschrijving van Bosch LED Stuurbediening voor Kiox 300 Smart System

De Bosch LED Stuurbediening voor Kiox 300 Smart System is een innovatief accessoire dat je fietservaring naar een hoger niveau tilt. Met deze stuurbediening heb je volledige controle over je Kiox 300 Smart System en bijbehorende app. Het compacte en strakke design van de LED Stuurbediening zorgt voor een naadloze integratie met je stuur, waardoor je eenvoudig en intuïtief alle functies kunt bedienen. Dankzij de LED-indicatoren op de stuurbediening ben je altijd op de hoogte van je snelheid, afstand en batterijniveau. Je kunt moeiteloos schakelen tussen verschillende modi en instellingen, zoals het aanpassen van de ondersteuningsniveaus of het activeren van de verlichting. Met de knoppen op de stuurbediening navigeer je gemakkelijk door het menu van de Kiox 300 app, waardoor je altijd de juiste informatie binnen handbereik hebt. Daarnaast is de Bosch LED Stuurbediening voorzien van een handige walk-assist functie, waarmee je je fiets kunt begeleiden bij het lopen. Dit is vooral handig wanneer je bijvoorbeeld een steile helling op moet of je fiets even wilt duwen. Kortom, met de Bosch LED Stuurbediening voor Kiox 300 Smart System haal je het maximale uit je fietstochten en geniet je van ultiem gebruiksgemak en controle.

Veelgestelde vragen over Bosch LED Stuurbediening voor Kiox 300 Smart System

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Bosch LED Stuurbediening voor Kiox 300 Smart System is een Stadsfiets.

De framemaat van Bosch LED Stuurbediening voor Kiox 300 Smart System is 56. De wielmaat is 30 Inch.

Bosch LED Stuurbediening voor Kiox 300 Smart System heeft een als aandrijving met 5 versnellingen.

Bosch LED Stuurbediening voor Kiox 300 Smart System is geschikt voor Universeel met een gewicht van en een lichaamslengte van 181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Bosch LED Stuurbediening voor Kiox 300 Smart System kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen