1. elektronica
  2. ADO Stay-on A20F E Bike Elektrische Vouwfiets Fatbike Shimano 7 Versnellingen 20 Inch

ADO Stay-on A20F E Bike Elektrische Vouwfiets Fatbike Shimano 7 Versnellingen 20 Inch

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over ADO Stay-on A20F E Bike Elektrische Vouwfiets Fatbike Shimano 7 Versnellingen 20 Inch om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties ADO Stay-on A20F E Bike Elektrische Vouwfiets Fatbike Shimano 7 Versnellingen 20 Inch

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

120

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

25 kg en meer

Lichaamslengte

Omschrijving van ADO Stay-on A20F E Bike Elektrische Vouwfiets Fatbike Shimano 7 Versnellingen 20 Inch

De ADO Stay-on A20F E Bike is een revolutionele opvouwbare elektrische vouwfiets die je fietservaring naar een geheel nieuw niveau tilt. Met zijn stoere en robuuste uitstraling is deze fiets voorzien van hoogwaardige onderdelen en materialen, waardoor elektrisch fietsen een waar genot wordt. Dankzij het compacte formaat en het opvouwbare ontwerp kun je deze fiets eenvoudig meenemen in de auto, trein of zelfs op vakantie. Of je nu een avontuurlijke fietstocht wilt maken in de natuur of gewoon snel en efficiënt wilt pendelen in de stad, de ADO Stay-on A20F E Bike is de perfecte metgezel. Met zijn Shimano 7-versnellingssysteem kun je naadloos schakelen tussen verschillende snelheden en terreinen, terwijl de krachtige elektrische motor je moeiteloos ondersteunt tijdens het trappen. Met een maximale snelheid van 25 kilometer per uur en een actieradius tot wel 60 kilometer, brengt deze e-bike je overal waar je wilt zijn. Of je nu een ervaren fietser bent of net begint met elektrisch fietsen, de ADO Stay-on A20F E Bike biedt je het beste op het gebied van comfort en prestaties. Zet je schrap voor een spannende en zorgeloze rit, waarbij je kunt genieten van de vrijheid van elektrisch fietsen zonder concessies te doen aan stijl en kwaliteit.

Veelgestelde vragen over ADO Stay-on A20F E Bike Elektrische Vouwfiets Fatbike Shimano 7 Versnellingen 20 Inch

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. ADO Stay-on A20F E Bike Elektrische Vouwfiets Fatbike Shimano 7 Versnellingen 20 Inch is een Vouwfiets.

De framemaat van ADO Stay-on A20F E Bike Elektrische Vouwfiets Fatbike Shimano 7 Versnellingen 20 Inch is 120. De wielmaat is 20 Inch.

ADO Stay-on A20F E Bike Elektrische Vouwfiets Fatbike Shimano 7 Versnellingen 20 Inch heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

ADO Stay-on A20F E Bike Elektrische Vouwfiets Fatbike Shimano 7 Versnellingen 20 Inch is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 25 kg en meer en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je ADO Stay-on A20F E Bike Elektrische Vouwfiets Fatbike Shimano 7 Versnellingen 20 Inch kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen