1. elektronica
  2. Elektrische damesfiets, transport, Rosendaal 3, 50 cm, Nxs 7, 13Ah, beige

Elektrische damesfiets, transport, Rosendaal 3, 50 cm, Nxs 7, 13Ah, beige

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische damesfiets, transport, Rosendaal 3, 50 cm, Nxs 7, 13Ah, beige om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische damesfiets, transport, Rosendaal 3, 50 cm, Nxs 7, 13Ah, beige

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

50

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

26 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Elektrische damesfiets, transport, Rosendaal 3, 50 cm, Nxs 7, 13Ah, beige

De Elektrische damesfiets, transport, Rosendaal 3, 50 cm, Nxs 7, 13Ah, beige is een geweldige keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar comfort, stijl en functionaliteit. Deze fiets is uitgerust met een krachtige voorwielmotor, een 13 Ah accu en een Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf. Met een gesloten kettingkast en een handig transportrek, biedt deze fiets alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze rit. Het rijden op deze fiets is een waar genot. Dankzij het LCD scherm kun je eenvoudig je snelheid, afstand en ondersteuningsstand aflezen. Het stevige aluminium damesframe zorgt voor een stabiele rit, terwijl het comfortabele zadel en de handvatten zorgen voor een ontspannen houding tijdens het fietsen. Bovendien zorgt de LED verlichting, die werkt op de accu, ervoor dat je altijd goed zichtbaar bent, zelfs in het donker. Veiligheid is ook een belangrijke factor bij deze fiets. Met V-brakes voor en achter, samen met een terugtraprem, biedt deze fiets een uitstekende remkracht, zelfs wanneer je volledig bepakt bent. Of je nu een ritje naar de stad maakt of boodschappen doet, deze elektrische damesfiets is de perfecte metgezel voor al je dagelijkse avonturen.

Veelgestelde vragen over Elektrische damesfiets, transport, Rosendaal 3, 50 cm, Nxs 7, 13Ah, beige

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische damesfiets, transport, Rosendaal 3, 50 cm, Nxs 7, 13Ah, beige is een Transportfiets.

De framemaat van Elektrische damesfiets, transport, Rosendaal 3, 50 cm, Nxs 7, 13Ah, beige is 50. De wielmaat is 28 Inch.

Elektrische damesfiets, transport, Rosendaal 3, 50 cm, Nxs 7, 13Ah, beige heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Elektrische damesfiets, transport, Rosendaal 3, 50 cm, Nxs 7, 13Ah, beige is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 26 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische damesfiets, transport, Rosendaal 3, 50 cm, Nxs 7, 13Ah, beige kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen