1. elektronica
  2. Vogue E Superior de Luxe Shimano Alfine 8sp zw/br

Vogue E Superior de Luxe Shimano Alfine 8sp zw/br

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Vogue E Superior de Luxe Shimano Alfine 8sp zw/br om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Vogue E Superior de Luxe Shimano Alfine 8sp zw/br

Type fiets

Bakfiets

Framemaat

0

Wielmaat

0 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

0 versnellingen

Doelgroep

Gewicht

Lichaamslengte

Omschrijving van Vogue E Superior de Luxe Shimano Alfine 8sp zw/br

De Vogue E Superior de Luxe Shimano Alfine 8sp zw/br is een prachtige elektrische bakfiets die perfect is voor het vervoeren van je kinderen of het doen van zware boodschappen. Met zijn stijlvolle design en ruime laadbak is deze fiets de ideale keuze voor gebruik in de stad of op kleinere afstanden in landelijk gebied. Deze e-bakfiets is uitgerust met een aluminium frame en een krachtige motor op het achterwiel, waardoor je moeiteloos kunt trappen en geniet van extra ondersteuning. De 7-speed Shimano derailleurversnelling geeft je de vrijheid om zelf de mate van ondersteuning te bepalen, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. Met een optimale actieradius van 50 tot 70 kilometer op een volle accu, ben je verzekerd van een lange en zorgeloze rit. De digitale kleurendisplay bevindt zich in het midden van het stuur en is gemakkelijk afleesbaar. Bovendien heeft de display een handige USB-ingang, zodat je onderweg je smartphone kunt opladen. Kortom, de Vogue E Superior de Luxe Shimano Alfine 8sp zw/br is niet alleen een praktische en functionele elektrische bakfiets, maar ook een stijlvolle keuze. Of je nu je kinderen wilt vervoeren of boodschappen wilt doen, deze fiets biedt alle ruimte en comfort die je nodig hebt. Waar wacht je nog op? Neem de volgende stap en geniet van een moeiteloze en trendy rit!

Veelgestelde vragen over Vogue E Superior de Luxe Shimano Alfine 8sp zw/br

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Vogue E Superior de Luxe Shimano Alfine 8sp zw/br is een Bakfiets.

De framemaat van Vogue E Superior de Luxe Shimano Alfine 8sp zw/br is 0. De wielmaat is 0 Inch.

Vogue E Superior de Luxe Shimano Alfine 8sp zw/br heeft een Ketting als aandrijving met 0 versnellingen versnellingen.

Vogue E Superior de Luxe Shimano Alfine 8sp zw/br is geschikt voor met een gewicht van en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Vogue E Superior de Luxe Shimano Alfine 8sp zw/br kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen