1. elektronica
  2. Aurelia Donna Fiets

Aurelia Donna Fiets

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Aurelia Donna Fiets om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Aurelia Donna Fiets

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

43

Wielmaat

26 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

0 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

Lichaamslengte

Omschrijving van Aurelia Donna Fiets

De Aurelia Donna Fiets is een veelzijdige transportfiets die je overal mee naartoe kunt nemen. Of je nu een avondje uit gaat in de stad, een fietstocht maakt naar de dichtstbijzijnde bushalte of dagelijks naar je werk fietst, deze fiets is perfect voor al deze gelegenheden. Met een framemaat van 42 centimeter en een wielmaat van 26 inch is deze damesfiets geschikt voor verschillende lichaamslengtes. Wat deze fiets extra handig maakt, is dat hij zowel een bagagedrager als een voordrager heeft. Hierdoor kun je al je spullen gemakkelijk meenemen, of het nu gaat om boodschappen, je tas of andere benodigdheden. Daarnaast heeft de Aurelia Donna Fiets een stijlvol grijs design met zwarte details, waardoor hij er modern en hip uitziet. Met deze transportfiets ben je altijd klaar voor elke situatie. Hij biedt niet alleen comfortabel rijplezier, maar is ook praktisch en functioneel. Investeer in de Aurelia Donna Fiets en geniet van de vele mogelijkheden die hij te bieden heeft.

Veelgestelde vragen over Aurelia Donna Fiets

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Aurelia Donna Fiets is een Transportfiets.

De framemaat van Aurelia Donna Fiets is 43. De wielmaat is 26 Inch.

Aurelia Donna Fiets heeft een Ketting als aandrijving met 0 versnellingen versnellingen.

Aurelia Donna Fiets is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Aurelia Donna Fiets kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen