1. elektronica
  2. Cyclux Astro Jongensfiets 26 Inch N3

Cyclux Astro Jongensfiets 26 Inch N3

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Cyclux Astro Jongensfiets 26 Inch N3 om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Cyclux Astro Jongensfiets 26 Inch N3

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

46

Wielmaat

26 Inch

Type aandrijving

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

45 kg

Lichaamslengte

150 - 160 cm

Omschrijving van Cyclux Astro Jongensfiets 26 Inch N3

De Cyclux Astro Jongensfiets 26 inch met 3 versnellingen (Shimano Nexus) is dé fiets voor stoere jongens die de wereld willen ontdekken. Met een stevig stalen frame kan deze fiets tegen een stootje en biedt hij langdurige prestaties. De dubbelwandige aluminium velgen zijn niet alleen roestbestendig, maar ook lichter dan stalen velgen, waardoor de fiets eenvoudig te manoeuvreren is. De Cyclux Astro is uitgerust met zowel een V-brake handrem op het voorwiel als een terugtraprem op het achterwiel, waarmee je op een veilige manier krachtig kunt afremmen. De 3 versnellingen van Shimano Nexus zorgen voor extra flexibiliteit bij het fietsen op verschillende terreinen. Bovendien zorgt de batterijverlichting ervoor dat je kind ook in het donker veilig kan rijden en het wegdek goed kan zien. Met een framemaat van 46 cm is deze fiets geschikt voor jongens van verschillende lengtes. Kortom, de Cyclux Astro Jongensfiets 26 inch met 3 versnellingen is niet alleen een betrouwbare keuze, maar ook nog eens stijlvol. Bestel hem nu en laat je kind genieten van urenlang fietsplezier!

Veelgestelde vragen over Cyclux Astro Jongensfiets 26 Inch N3

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Cyclux Astro Jongensfiets 26 Inch N3 is een Stadsfiets.

De framemaat van Cyclux Astro Jongensfiets 26 Inch N3 is 46. De wielmaat is 26 Inch.

Cyclux Astro Jongensfiets 26 Inch N3 heeft een als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Cyclux Astro Jongensfiets 26 Inch N3 is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 45 kg en een lichaamslengte van 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Cyclux Astro Jongensfiets 26 Inch N3 kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen