1. elektronica
  2. Elektrische herenfiets Comfort Sport, 54 cm, 9 sp, zilver

Elektrische herenfiets Comfort Sport, 54 cm, 9 sp, zilver

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische herenfiets Comfort Sport, 54 cm, 9 sp, zilver om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische herenfiets Comfort Sport, 54 cm, 9 sp, zilver

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

54

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

9

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

26 kg

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van Elektrische herenfiets Comfort Sport, 54 cm, 9 sp, zilver

Deze prachtige elektrische herenfiets biedt niet alleen een comfortabele rijervaring, maar heeft ook een stijlvol design. Met zijn geïntegreerde accu en achterwielmotor is deze e-bike nauwelijks te onderscheiden van een gewone fiets. Maar wanneer je erop rijdt, zul je meteen het gemak ervaren van de 5 verschillende ondersteuningsstanden en de 9 versnellingen die je kunt selecteren met de Shimano Alivio derailleur. Hiermee fiets je moeiteloos langs iedereen en geniet je van een ontspannen rit. Naast zijn uitstekende prestaties is deze fiets ook uiterst comfortabel. De zadelpen- en voorvorkvering zorgen voor een soepele rit, terwijl het zadel zorgt voor een comfortabele zitpositie. De brede banden bieden stabiliteit en grip, terwijl de krachtige verlichting ervoor zorgt dat je altijd zichtbaar bent, zelfs in het donker. Of je nu in de stad fietst of lange toertochten maakt, deze fiets zal je altijd plezier bezorgen. Een unieke eigenschap van deze fiets is het LCD-display met een handige USB-poort. Hiermee kun je onderweg je telefoon opladen, zodat je altijd bereikbaar bent. Kortom, deze elektrische herenfiets combineert stijl, comfort en functionaliteit op een unieke manier. Met zijn zilveren kleur en sportieve uitstraling is het de ideale fiets voor elke moderne man die graag comfortabel en moeiteloos van A naar B wil fietsen.

Veelgestelde vragen over Elektrische herenfiets Comfort Sport, 54 cm, 9 sp, zilver

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische herenfiets Comfort Sport, 54 cm, 9 sp, zilver is een Stadsfiets.

De framemaat van Elektrische herenfiets Comfort Sport, 54 cm, 9 sp, zilver is 54. De wielmaat is 28 Inch.

Elektrische herenfiets Comfort Sport, 54 cm, 9 sp, zilver heeft een Ketting als aandrijving met 9 versnellingen.

Elektrische herenfiets Comfort Sport, 54 cm, 9 sp, zilver is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 26 kg en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische herenfiets Comfort Sport, 54 cm, 9 sp, zilver kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen