1. elektronica
  2. Spirit Valenti N3 Herenfiets

Spirit Valenti N3 Herenfiets

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Spirit Valenti N3 Herenfiets om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Spirit Valenti N3 Herenfiets

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

58

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

Lichaamslengte

181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm

Omschrijving van Spirit Valenti N3 Herenfiets

De Spirit Valenti N3 Herenfiets is een ware blikvanger van Spirit. Met zijn iconische uitstraling en retro details zoals het stijlvolle zadel en de handgrepen, geeft deze fiets een sportief vleugje nostalgie aan elke rit. Maar dat is niet alles, want naast zijn opvallende looks biedt de Spirit Valenti ook het nodige comfort. Deze stadsfiets is speciaal ontworpen om jou moeiteloos door het drukke verkeer te loodsen. Dankzij de 6 versnellingen kun je gemakkelijk schakelen en je aanpassen aan elke verkeerssituatie. Of je nu een steile heuvel beklimt of snelheid wilt maken op een rechte weg, de Valenti staat altijd voor je klaar. Maar comfort en souplesse zijn niet de enige troeven van de Spirit Valenti. De retro uitstraling geeft deze fiets een uniek karakter en maakt hem tot een echte eyecatcher. Of je nu door de stad fietst of op het platteland, met de Valenti val je gegarandeerd op. Dus als je op zoek bent naar een fiets die niet alleen praktisch is, maar ook nog eens stijlvol, dan is de Spirit Valenti N3 Herenfiets de perfecte keuze voor jou.

Veelgestelde vragen over Spirit Valenti N3 Herenfiets

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Spirit Valenti N3 Herenfiets is een Stadsfiets.

De framemaat van Spirit Valenti N3 Herenfiets is 58. De wielmaat is 28 Inch.

Spirit Valenti N3 Herenfiets heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Spirit Valenti N3 Herenfiets is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van en een lichaamslengte van 181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Spirit Valenti N3 Herenfiets kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen