1. elektronica
  2. Elektrische damesfiets, Bea, 44 cm, middenmotor, 7sp

Elektrische damesfiets, Bea, 44 cm, middenmotor, 7sp

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische damesfiets, Bea, 44 cm, middenmotor, 7sp om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische damesfiets, Bea, 44 cm, middenmotor, 7sp

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

44

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

25 kg

Lichaamslengte

150 - 160 cm

Omschrijving van Elektrische damesfiets, Bea, 44 cm, middenmotor, 7sp

De Elektrische damesfiets, Bea, is een stijlvol vormgegeven fiets met een krachtige middenmotor die zorgt voor een soepele en comfortabele rit. Met hydraulische schijfremmen en een 13 Ah accu op de bagagedrager, biedt deze fiets zowel veiligheid als een lange batterijduur. Met de 7 versnellingen derailleur is deze fiets geschikt voor elke verkeerssituatie. Of u nu een bruggetje moet opfietsen of met de wind in de rug fietst, in druk stadsverkeer of rustige landweggetjes, deze elektrische damesfiets is er klaar voor. De Bea biedt niet alleen comfort, maar ook een elegante uitstraling. Met zijn strakke lijnen en hoogwaardige afwerking is dit een fiets waar u zeker mee gezien wilt worden. Daarnaast is de elektrische damesfiets, Bea, voorzien van handige extra's zoals een verstelbaar stuur en een comfortabel zadel. Zo kunt u altijd de juiste fietspositie vinden en genieten van een ontspannen rit. Of u nu naar het werk fietst, boodschappen doet of gewoon een tochtje maakt, met de Bea wordt fietsen een plezierige ervaring.

Veelgestelde vragen over Elektrische damesfiets, Bea, 44 cm, middenmotor, 7sp

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische damesfiets, Bea, 44 cm, middenmotor, 7sp is een Stadsfiets.

De framemaat van Elektrische damesfiets, Bea, 44 cm, middenmotor, 7sp is 44. De wielmaat is 28 Inch.

Elektrische damesfiets, Bea, 44 cm, middenmotor, 7sp heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Elektrische damesfiets, Bea, 44 cm, middenmotor, 7sp is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 25 kg en een lichaamslengte van 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische damesfiets, Bea, 44 cm, middenmotor, 7sp kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen