1. elektronica
  2. Cortina U4 Mini Stadsfiets J26 Jet Black Matt R3

Cortina U4 Mini Stadsfiets J26 Jet Black Matt R3

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Cortina U4 Mini Stadsfiets J26 Jet Black Matt R3 om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Cortina U4 Mini Stadsfiets J26 Jet Black Matt R3

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

46

Wielmaat

26 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Kinderen

Gewicht

16 kg

Lichaamslengte

150 - 160 cm

Omschrijving van Cortina U4 Mini Stadsfiets J26 Jet Black Matt R3

De Cortina U4 Mini Stadsfiets J26 Jet Black Matt R3 is de perfecte fiets voor stoere jongens! Met een framemaat van 26 inch is deze fiets geschikt voor kinderen in de leeftijdscategorie van 10 tot 14 jaar. De Jet Black Matt kleur geeft de fiets een moderne en stijlvolle uitstraling. Deze jongensfiets is uitgerust met een Shimano Nexus 3-traps versnellingsnaaf met terugtraprem, waardoor het schakelen soepel en eenvoudig verloopt. Daarnaast heeft de fiets ook een standaardnaaf aan de voorzijde. Hierdoor kun je gemakkelijk van snelheid wisselen en genieten van een comfortabele rit. Een opvallend detail van de Cortina U4 Mini is de voordrager. Hierop kun je eenvoudig je schooltas, sporttas of boodschappen vervoeren. Dit maakt de fiets niet alleen praktisch, maar ook trendy en hip. Met deze fiets ben je altijd klaar voor avontuur en kun je in stijl naar school of de sportclub fietsen.

Veelgestelde vragen over Cortina U4 Mini Stadsfiets J26 Jet Black Matt R3

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Cortina U4 Mini Stadsfiets J26 Jet Black Matt R3 is een Transportfiets.

De framemaat van Cortina U4 Mini Stadsfiets J26 Jet Black Matt R3 is 46. De wielmaat is 26 Inch.

Cortina U4 Mini Stadsfiets J26 Jet Black Matt R3 heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Cortina U4 Mini Stadsfiets J26 Jet Black Matt R3 is geschikt voor Kinderen met een gewicht van 16 kg en een lichaamslengte van 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Cortina U4 Mini Stadsfiets J26 Jet Black Matt R3 kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen