1. elektronica
  2. Huffy Stone Mountain 26 Inch dames mountainbike Hardtail Voorvering 21 versnellingen

Huffy Stone Mountain 26 Inch dames mountainbike Hardtail Voorvering 21 versnellingen

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Huffy Stone Mountain 26 Inch dames mountainbike Hardtail Voorvering 21 versnellingen om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Huffy Stone Mountain 26 Inch dames mountainbike Hardtail Voorvering 21 versnellingen

Type fiets

Mountainbike

Framemaat

44

Wielmaat

26 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

Meer dan 10 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

20 kg

Lichaamslengte

150 - 160 cm

Omschrijving van Huffy Stone Mountain 26 Inch dames mountainbike Hardtail Voorvering 21 versnellingen

Met de Huffy Stone Mountain 26 Inch dames mountainbike kunnen avontuurlijke fietsers echt off-road gaan. Deze stoere fiets is speciaal ontworpen om moeiteloos door ruig terrein te navigeren en de meest uitdagende paden te trotseren. Of je nu door modderige bospaden, hobbelige bergpaden of kronkelende gravelpaden wilt rijden, deze mountainbike is er klaar voor. Met zijn hardtail voorvering biedt de Huffy Stone Mountain een soepele en comfortabele rit, zelfs op oneffen oppervlakken. De 21 versnellingen zorgen ervoor dat je altijd de juiste versnelling kunt kiezen, of je nu snelheid wilt maken op vlakke stukken of kracht wilt zetten bij het beklimmen van steile heuvels. Het stevige frame is gemaakt van duurzaam materiaal en kan tegen een stootje, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je off-road avonturen. Met zijn opvallende design en robuuste constructie is de Huffy Stone Mountain een fiets die je niet teleur zal stellen. Dus ga naar buiten, verken nieuwe paden en ervaar de opwinding van het off-road fietsen met deze fantastische dames mountainbike.

Veelgestelde vragen over Huffy Stone Mountain 26 Inch dames mountainbike Hardtail Voorvering 21 versnellingen

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Huffy Stone Mountain 26 Inch dames mountainbike Hardtail Voorvering 21 versnellingen is een Mountainbike.

De framemaat van Huffy Stone Mountain 26 Inch dames mountainbike Hardtail Voorvering 21 versnellingen is 44. De wielmaat is 26 Inch.

Huffy Stone Mountain 26 Inch dames mountainbike Hardtail Voorvering 21 versnellingen heeft een Ketting als aandrijving met Meer dan 10 versnellingen versnellingen.

Huffy Stone Mountain 26 Inch dames mountainbike Hardtail Voorvering 21 versnellingen is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 20 kg en een lichaamslengte van 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Huffy Stone Mountain 26 Inch dames mountainbike Hardtail Voorvering 21 versnellingen kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen