1. elektronica
  2. Amigo E-Vibe D1 Elektrische stadsfiets voor dames Met 7 versnellingen Matblauw

Amigo E-Vibe D1 Elektrische stadsfiets voor dames Met 7 versnellingen Matblauw

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Amigo E-Vibe D1 Elektrische stadsfiets voor dames Met 7 versnellingen Matblauw om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Amigo E-Vibe D1 Elektrische stadsfiets voor dames Met 7 versnellingen Matblauw

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

51

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

25 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Amigo E-Vibe D1 Elektrische stadsfiets voor dames Met 7 versnellingen Matblauw

De AMIGO E-Vibe D1 is een elektrische stadsfiets voor dames die niet alleen sportief is, maar ook veelzijdig en praktisch. Met zijn matblauwe kleur en zwarte details heeft deze fiets een stijlvolle uitstraling. De 28 inch damesfiets heeft een framemaat van 51 centimeter, waardoor hij perfect is voor vrouwen van verschillende lengtes. Deze e-bike is uitgerust met een krachtige MXUS voorwielmotor, waardoor je moeiteloos door de stad kunt fietsen. Met de 7 versnellingen van Shimano Speed kun je eenvoudig schakelen en je snelheid aanpassen aan de omstandigheden. Of je nu een steile heuvel op moet of wilt genieten van een ontspannen ritje, deze fiets biedt altijd het juiste vermogen. Een ander groot voordeel van de AMIGO E-Vibe D1 is de indrukwekkende actieradius van maar liefst 120 kilometer. Dit betekent dat je lange afstanden kunt afleggen zonder je zorgen te maken over het opladen van de batterij. Of je nu naar je werk fietst, boodschappen doet of gewoon een leuke rit maakt, deze fiets staat altijd voor je klaar. Kortom, de AMIGO E-Vibe D1 is de perfecte elektrische stadsfiets voor dames die op zoek zijn naar comfort, betrouwbaarheid en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Veelgestelde vragen over Amigo E-Vibe D1 Elektrische stadsfiets voor dames Met 7 versnellingen Matblauw

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Amigo E-Vibe D1 Elektrische stadsfiets voor dames Met 7 versnellingen Matblauw is een Stadsfiets.

De framemaat van Amigo E-Vibe D1 Elektrische stadsfiets voor dames Met 7 versnellingen Matblauw is 51. De wielmaat is 28 Inch.

Amigo E-Vibe D1 Elektrische stadsfiets voor dames Met 7 versnellingen Matblauw heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Amigo E-Vibe D1 Elektrische stadsfiets voor dames Met 7 versnellingen Matblauw is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 25 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Amigo E-Vibe D1 Elektrische stadsfiets voor dames Met 7 versnellingen Matblauw kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen