1. elektronica
  2. Fongers E-Transporter N3 522 Wh

Fongers E-Transporter N3 522 Wh

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Fongers E-Transporter N3 522 Wh om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Fongers E-Transporter N3 522 Wh

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

50

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Aantal versnellingen

3

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

3 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Fongers E-Transporter N3 522 Wh

De Fongers E-Transporter N3 522 Wh is de perfecte keuze voor mannen die op zoek zijn naar een krachtige en hoogwaardige transportfiets tegen een aantrekkelijke prijs. Met zijn stijlvolle uitstraling is deze elektrische herenfiets ideaal voor dagelijks gebruik en woon-werkverkeer. Daarnaast is de fiets voorzien van een handige voordrager waarop gemakkelijk een mand of krat kan worden gemonteerd. Of het nu gaat om dagelijkse boodschappen of een ontspannen fietstocht, met deze fiets heeft u altijd voldoende opbergruimte. Naast het praktische aspect biedt de Fongers E-Transporter N3 522 Wh ook veel comfort. De fiets is namelijk afgewerkt met hoogwaardige materialen die zorgen voor een prettige rijervaring. Bovendien is de fiets uitgerust met een motor die zorgt voor een soepele ondersteuning tijdens het fietsen. U kunt dus moeiteloos lange afstanden afleggen zonder vermoeid te raken. Kortom, de Fongers E-Transporter N3 522 Wh is een uitstekende keuze voor mannen die op zoek zijn naar een kwalitatieve en betrouwbare transportfiets. Met zijn stijlvolle look, praktische voordrager en comfortabele rijervaring is deze fiets geschikt voor allerlei dagelijkse activiteiten en avontuurlijke fietstochten.

Veelgestelde vragen over Fongers E-Transporter N3 522 Wh

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Fongers E-Transporter N3 522 Wh is een Transportfiets.

De framemaat van Fongers E-Transporter N3 522 Wh is 50. De wielmaat is 28 Inch.

Fongers E-Transporter N3 522 Wh heeft een als aandrijving met 3 versnellingen.

Fongers E-Transporter N3 522 Wh is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 3 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Fongers E-Transporter N3 522 Wh kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen