1. elektronica
  2. Mirage Fietsspiegel Luxury E-bike Rechts

Mirage Fietsspiegel Luxury E-bike Rechts

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Mirage Fietsspiegel Luxury E-bike Rechts om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Mirage Fietsspiegel Luxury E-bike Rechts

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

0

Wielmaat

Type aandrijving

Aantal versnellingen

0 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

171 g

Lichaamslengte

Omschrijving van Mirage Fietsspiegel Luxury E-bike Rechts

Met de Mirage Fietsspiegel Luxury E-bike Rechts heb je altijd een duidelijk zicht op het verkeer achter je. Deze stevige stuurspiegel is speciaal ontworpen om aan de rechterkant van het fietsstuur te worden bevestigd, waardoor je gemakkelijk en snel kunt controleren wat er zich afspeelt op de weg. Of je nu een ervaren fietser bent of net begint met elektrisch fietsen, deze luxe fietsspiegel is geschikt voor iedereen. Deze fietsspiegel is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het strakke en moderne design past perfect bij elke fiets, of het nu een elektrische fiets, mountainbike of stadsfiets is. Daarnaast is de Mirage Fietsspiegel Luxury E-bike Rechts universeel toepasbaar, waardoor hij ook geschikt is voor gebruik op een elektrische fiets. Met deze spiegel ben je altijd voorbereid op elke verkeerssituatie, zodat je veilig en vol vertrouwen kunt genieten van je fietstocht. Dankzij de hoogwaardige materialen en stevige constructie is de Mirage Fietsspiegel Luxury E-bike Rechts duurzaam en betrouwbaar. De spiegel is eenvoudig te monteren en te verstellen, zodat je hem naar jouw persoonlijke voorkeur kunt aanpassen. Bovendien is de spiegel krasbestendig en weerbestendig, waardoor hij lang meegaat, zelfs bij intensief gebruik. Met deze fietsspiegel ben je altijd verzekerd van een helder en onbelemmerd zicht.

Veelgestelde vragen over Mirage Fietsspiegel Luxury E-bike Rechts

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Mirage Fietsspiegel Luxury E-bike Rechts is een Stadsfiets.

De framemaat van Mirage Fietsspiegel Luxury E-bike Rechts is 0. De wielmaat is .

Mirage Fietsspiegel Luxury E-bike Rechts heeft een als aandrijving met 0 versnellingen versnellingen.

Mirage Fietsspiegel Luxury E-bike Rechts is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 171 g en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Mirage Fietsspiegel Luxury E-bike Rechts kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen