1. elektronica
  2. Avalon Oma Export 28 Inch Dames Terugtraprem Matzwart 57 cm

Avalon Oma Export 28 Inch Dames Terugtraprem Matzwart 57 cm

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Avalon Oma Export 28 Inch Dames Terugtraprem Matzwart 57 cm om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Avalon Oma Export 28 Inch Dames Terugtraprem Matzwart 57 cm

Type fiets

Omafiets

Framemaat

57

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

17 kg

Lichaamslengte

181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm

Omschrijving van Avalon Oma Export 28 Inch Dames Terugtraprem Matzwart 57 cm

De Avalon Oma Export 28 Inch Damesfiets met Terugtraprem in Matzwart is een ideale stadsfiets voor vrouwen die regelmatig korte afstanden moeten afleggen. Of je nu je kinderen naar school brengt, boodschappen doet of gewoon gezellig op de koffie gaat bij een goede vriendin, deze fiets is perfect geschikt voor al deze activiteiten. Met zijn tijdloze ontwerp en traditionele uitstraling is deze fiets een ultieme klassieker. Deze matzwarte 28 inch damesfiets heeft een stevig frame van 57 centimeter, waardoor hij duurzaam en comfortabel is. De terugtraprem zorgt voor een makkelijke en veilige manier van remmen. Daarnaast is de fiets voorzien van een handige bagagedrager, waar je gemakkelijk al je spullen op kunt vervoeren. Of het nu gaat om je boodschappen, je tas of andere benodigdheden, deze fiets biedt voldoende ruimte en gemak. Met de Avalon Oma Export 28 Inch Damesfiets heb je niet alleen een betrouwbare en praktische fiets, maar ook een stijlvolle metgezel voor al je dagelijkse avonturen. Kies voor comfort, kwaliteit en een tijdloos design met deze matzwarte schoonheid.

Veelgestelde vragen over Avalon Oma Export 28 Inch Dames Terugtraprem Matzwart 57 cm

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Avalon Oma Export 28 Inch Dames Terugtraprem Matzwart 57 cm is een Omafiets.

De framemaat van Avalon Oma Export 28 Inch Dames Terugtraprem Matzwart 57 cm is 57. De wielmaat is 28 Inch.

Avalon Oma Export 28 Inch Dames Terugtraprem Matzwart 57 cm heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Avalon Oma Export 28 Inch Dames Terugtraprem Matzwart 57 cm is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 17 kg en een lichaamslengte van 181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Avalon Oma Export 28 Inch Dames Terugtraprem Matzwart 57 cm kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen