1. elektronica
  2. Villette Commuter elektrische damesfiets, middenmotor, 8 sp, 48 cm

Villette Commuter elektrische damesfiets, middenmotor, 8 sp, 48 cm

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Villette Commuter elektrische damesfiets, middenmotor, 8 sp, 48 cm om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Villette Commuter elektrische damesfiets, middenmotor, 8 sp, 48 cm

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

48

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

8

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

27 kg

Lichaamslengte

161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van Villette Commuter elektrische damesfiets, middenmotor, 8 sp, 48 cm

De Villette Commuter elektrische damesfiets is een moderne en stijlvolle e-bike met een geïntegreerde accu en middenmotor. Het frame van deze fiets is ontworpen om de accu naadloos te integreren, wat zorgt voor een strakke en gestroomlijnde uitstraling. Deze e-bike is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook veel fietsplezier dankzij de geveerde voorvork en zadelpen, betrouwbare hydraulische schijfremmen en het Shimano Altus 8 versnellingen derailleursysteem. De Villette Commuter is perfect geschikt voor dagelijkse ritten naar het werk, maar is ook ideaal om mee te winkelen of om heuvels en dijken te trotseren tijdens ontspannen fietstochten in de natuur. Deze luxe e-bike is uitgerust met CST banden, dubbelwandige velgen en een comfortabel Selle Royal zadel. De LED-verlichting wordt gevoed door de accu, zodat u altijd zichtbaar bent, zelfs in het donker. De specificaties van deze e-bike zijn indrukwekkend. Met een Shimano Altus 8 versnellingen derailleur en een Bafang M200 middenmotor van 250 W, 36 V, kunt u moeiteloos schakelen en genieten van een krachtige ondersteuning tijdens het fietsen. De uitneembare accu heeft een capaciteit van 36V, 13 Ah en 468 Wh, waardoor u lange afstanden kunt afleggen zonder zorgen te maken over het opladen. Het aluminium frame zorgt voor een lichtgewicht en du.

Veelgestelde vragen over Villette Commuter elektrische damesfiets, middenmotor, 8 sp, 48 cm

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Villette Commuter elektrische damesfiets, middenmotor, 8 sp, 48 cm is een Stadsfiets.

De framemaat van Villette Commuter elektrische damesfiets, middenmotor, 8 sp, 48 cm is 48. De wielmaat is 28 Inch.

Villette Commuter elektrische damesfiets, middenmotor, 8 sp, 48 cm heeft een Ketting als aandrijving met 8 versnellingen.

Villette Commuter elektrische damesfiets, middenmotor, 8 sp, 48 cm is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 27 kg en een lichaamslengte van 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Villette Commuter elektrische damesfiets, middenmotor, 8 sp, 48 cm kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen