1. elektronica
  2. Speedpedelec, FLLUID-1S met Enviolo versnellingsnaaf, M

Speedpedelec, FLLUID-1S met Enviolo versnellingsnaaf, M

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Speedpedelec, FLLUID-1S met Enviolo versnellingsnaaf, M om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Speedpedelec, FLLUID-1S met Enviolo versnellingsnaaf, M

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

48

Wielmaat

27.5 Inch

Type aandrijving

Riem

Aantal versnellingen

99

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

31 kg

Lichaamslengte

161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van Speedpedelec, FLLUID-1S met Enviolo versnellingsnaaf, M

Als u op zoek bent naar een snelle en milieuvriendelijke manier om door de stad te reizen, dan is de FLLUID-1S speedpedelec met Enviolo versnellingsnaaf de perfecte keuze voor u. Met een indrukwekkende kruissnelheid van ongeveer 40 km/u zult u zich moeiteloos door het drukke stadsverkeer kunnen manoeuvreren en zelfs sneller op uw bestemming aankomen dan wanneer u met de auto zou gaan. Bovendien kunt u genieten van de frisse buitenlucht, het prachtige landschap en het gevoel van snelheid met de wind in uw gezicht. Een ander groot voordeel van deze speedpedelec is dat u tijdens uw rit geen schadelijke stoffen uitstoot. Hierdoor draagt u bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot en helpt u het klimaat te beschermen. Als u ook nog eens groene stroom gebruikt die is opgewekt door uw eigen zonnepanelen, dan is uw impact op het milieu vrijwel nihil. Dit is niet alleen goed voor u, maar ook voor de toekomstige generaties. Daarnaast is de FLLUID-1S een prachtig vormgegeven elektrische fiets die is ontwikkeld in samenwerking met niemand minder dan Erik Buell, bekend van Harley Davidson. Deze samenwerking heeft geleid tot een hoogwaardige fiets die kan concurreren met de grote merken, maar tegen een veel aantrekkelijkere prijs. Met de Enviolo versnellingsnaaf kunt u soepel schakelen en altijd de juiste versnelling vinden voor uw rit.

Veelgestelde vragen over Speedpedelec, FLLUID-1S met Enviolo versnellingsnaaf, M

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Speedpedelec, FLLUID-1S met Enviolo versnellingsnaaf, M is een Stadsfiets.

De framemaat van Speedpedelec, FLLUID-1S met Enviolo versnellingsnaaf, M is 48. De wielmaat is 27.5 Inch.

Speedpedelec, FLLUID-1S met Enviolo versnellingsnaaf, M heeft een Riem als aandrijving met 99 versnellingen.

Speedpedelec, FLLUID-1S met Enviolo versnellingsnaaf, M is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 31 kg en een lichaamslengte van 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Speedpedelec, FLLUID-1S met Enviolo versnellingsnaaf, M kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen