1. elektronica
  2. Supersuper Cooper Bamboo Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch

Supersuper Cooper Bamboo Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Supersuper Cooper Bamboo Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Supersuper Cooper Bamboo Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

Wielmaat

18 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

0 versnellingen

Doelgroep

Kinderen

Gewicht

16.90 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Supersuper Cooper Bamboo Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch

De Supersuper Cooper Bamboo Meisjesfiets 18 inch - Geel is niet zomaar een fiets, het is een opvallende en schattige metgezel voor meisjes tussen 5 en 7 jaar oud. Met zijn unieke bloemendesign op het frame en de kettingkast is deze fiets een echte eyecatcher. De opvallende gele kleur zorgt ervoor dat je dochter overal de show steelt. Maar deze fiets is niet alleen mooi, hij is ook praktisch. Met zowel een voorrek als een bagagedrager kan je dochter al haar belangrijke spullen meenemen, zoals haar favoriete pop of knuffel. Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk en de functionaliteit. Deze fiets is ook ontworpen met het comfort en de veiligheid van je dochter in gedachten. Het verende zadel zorgt voor een comfortabele rit, terwijl de stevige handvaten zorgen voor een goede grip. De fietsbel geeft je dochter de mogelijkheid om zichzelf kenbaar te maken in het verkeer en met de twee remsystemen kan de fiets snel gestopt worden in geval van nood. Of het nu de handrem of de terugtraprem is, beide systemen zorgen voor een veilige rit. Daarnaast zijn er reflectoren aan zowel de voor- als achterkant van de fiets geplaatst om de zichtbaarheid in het verkeer te vergroten. Kortom, de Supersuper Cooper Bamboo Meisjesfiets is niet alleen een prachtige fiets, maar ook een betrouwbare metgezel voor je dochter tijdens haar avonturen op de weg.

Veelgestelde vragen over Supersuper Cooper Bamboo Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Supersuper Cooper Bamboo Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch is een Transportfiets.

De framemaat van Supersuper Cooper Bamboo Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch is . De wielmaat is 18 Inch.

Supersuper Cooper Bamboo Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch heeft een Ketting als aandrijving met 0 versnellingen versnellingen.

Supersuper Cooper Bamboo Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch is geschikt voor Kinderen met een gewicht van 16.90 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Supersuper Cooper Bamboo Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen