1. elektronica
  2. Ursus Standaard Hopper Staal 28 Inch

Ursus Standaard Hopper Staal 28 Inch

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Ursus Standaard Hopper Staal 28 Inch om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Ursus Standaard Hopper Staal 28 Inch

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

1

Wielmaat

26 Inch

Type aandrijving

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

1316 g

Lichaamslengte

Omschrijving van Ursus Standaard Hopper Staal 28 Inch

Met de Ursus Standaard Hopper Staal 28 Inch weet je zeker dat je fiets altijd stevig staat. Deze dubbele fietsstandaard zorgt voor een eenvoudige en uiterst stabiele neerzetting van je fiets. Speciaal ontworpen voor fietsen met kinderzitjes, elektrische fietsen en transportfietsen, biedt deze stalen standaard een optimale ondersteuning. Dankzij de dubbele benen van de standaard wordt het gewicht van de fiets gelijkmatig verdeeld, waardoor omvallen wordt voorkomen. Bovendien is de standaard uitgerust met kunststof voeten aan beide uiteinden, die een stevige grip bieden op verschillende ondergronden. Montage van de dubbele fietsstandaard is een fluitje van een cent dankzij de meegeleverde inbusbout. Met de Ursus Standaard Hopper Staal 28 Inch hoef je je geen zorgen meer te maken over wankelende fietsen. Geniet van de gemoedsrust en zorgeloze momenten, wetende dat je fiets altijd veilig en stabiel staat, waar je ook bent. Voeg deze duurzame en betrouwbare fietsstandaard toe aan je uitrusting en ervaar het gemak en de veiligheid die het biedt.

Veelgestelde vragen over Ursus Standaard Hopper Staal 28 Inch

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Ursus Standaard Hopper Staal 28 Inch is een Stadsfiets.

De framemaat van Ursus Standaard Hopper Staal 28 Inch is 1. De wielmaat is 26 Inch.

Ursus Standaard Hopper Staal 28 Inch heeft een als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Ursus Standaard Hopper Staal 28 Inch is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 1316 g en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Ursus Standaard Hopper Staal 28 Inch kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen