1. elektronica
  2. Elektrische vouwfiets, City III, 20 inch, 7 sp, 21kg, 10,4 Ah

Elektrische vouwfiets, City III, 20 inch, 7 sp, 21kg, 10,4 Ah

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische vouwfiets, City III, 20 inch, 7 sp, 21kg, 10,4 Ah om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische vouwfiets, City III, 20 inch, 7 sp, 21kg, 10,4 Ah

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

37

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

20 t/m 25 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Elektrische vouwfiets, City III, 20 inch, 7 sp, 21kg, 10,4 Ah

De elektrische vouwfiets City III is een veelzijdig vervoersmiddel waarmee u overal kunt komen. Dankzij de krachtige achterwielmotor en de 7 versnellingen derailleur kunt u moeiteloos door het verkeer manoeuvreren. De accu heeft een capaciteit van 374 Wh, waardoor u lang kunt genieten van uw ritjes. Deze vouwfiets is perfect voor forenzen die geen zin hebben in files en parkeerproblemen. U kunt de fiets eenvoudig meenemen in het openbaar vervoer, de auto of camper en binnen enkele seconden uitklappen voor gebruik. Maar ook voor vakantiegangers is deze fiets ideaal. U kunt er leuke tochtjes mee maken in de omgeving of 's ochtends vroeg naar het dorpje op de heuvel fietsen om een vers stokbrood te halen bij de bakker. De City III is een luxe vouwfiets met voor- en achtervering, schijfremmen, een LCD display, 5 ondersteuningsstanden en LED verlichting. Daarnaast is de fiets verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren, zodat u de fiets kunt kiezen die het beste bij uw stijl past. Kortom, met de elektrische vouwfiets City III kunt u comfortabel en gemakkelijk op pad, waar u ook naartoe wilt.

Veelgestelde vragen over Elektrische vouwfiets, City III, 20 inch, 7 sp, 21kg, 10,4 Ah

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische vouwfiets, City III, 20 inch, 7 sp, 21kg, 10,4 Ah is een Vouwfiets.

De framemaat van Elektrische vouwfiets, City III, 20 inch, 7 sp, 21kg, 10,4 Ah is 37. De wielmaat is 20 Inch.

Elektrische vouwfiets, City III, 20 inch, 7 sp, 21kg, 10,4 Ah heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Elektrische vouwfiets, City III, 20 inch, 7 sp, 21kg, 10,4 Ah is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 20 t/m 25 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische vouwfiets, City III, 20 inch, 7 sp, 21kg, 10,4 Ah kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen