1. elektronica
  2. Avalon Export R3 Stadsfiets voor heren 28 inch 57 cm Terugtraprem

Avalon Export R3 Stadsfiets voor heren 28 inch 57 cm Terugtraprem

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Avalon Export R3 Stadsfiets voor heren 28 inch 57 cm Terugtraprem om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Avalon Export R3 Stadsfiets voor heren 28 inch 57 cm Terugtraprem

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

57

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

0 g

Lichaamslengte

181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm

Omschrijving van Avalon Export R3 Stadsfiets voor heren 28 inch 57 cm Terugtraprem

De Avalon Export R3 is een stoere stadsfiets speciaal ontworpen voor heren. Met zijn 28 inch wielmaat en 57 cm framemaat is deze fiets perfect geschikt voor lange mannen. De fiets is uitgerust met een handige terugtraprem, waardoor je snel en veilig kunt stoppen in het drukke stadsverkeer. Bovendien zorgt de afgesloten kettingkast ervoor dat je geen last hebt van vuil en modder op je kleding tijdens het fietsen. Maar dat is niet alles wat deze fiets te bieden heeft! De Avalon Export R3 is voorzien van een stevige bagagedrager, waardoor je gemakkelijk je boodschappen of andere spullen kunt vervoeren. Daarnaast zijn er jasbeschermers aanwezig om ervoor te zorgen dat je kleding niet vast komt te zitten in de spaken. Met deze fiets ben je dus helemaal klaar voor het Nederlandse klimaat en verkeer. Het design van de Avalon Export R3 is ook zeker het vermelden waard. Het zwarte frame in combinatie met de crèmekleurige banden geeft de fiets een retro-uitstraling. Hiermee steel je zeker de show tijdens je fietstochtjes door de stad. Kortom, met de Avalon Export R3 haal je een robuuste en stijlvolle stadsfiets in huis, klaar om jou overal naartoe te brengen. Voeg alleen nog even een slot toe en je bent helemaal klaar om op pad te gaan!

Veelgestelde vragen over Avalon Export R3 Stadsfiets voor heren 28 inch 57 cm Terugtraprem

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Avalon Export R3 Stadsfiets voor heren 28 inch 57 cm Terugtraprem is een Stadsfiets.

De framemaat van Avalon Export R3 Stadsfiets voor heren 28 inch 57 cm Terugtraprem is 57. De wielmaat is 28 Inch.

Avalon Export R3 Stadsfiets voor heren 28 inch 57 cm Terugtraprem heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Avalon Export R3 Stadsfiets voor heren 28 inch 57 cm Terugtraprem is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 0 g en een lichaamslengte van 181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Avalon Export R3 Stadsfiets voor heren 28 inch 57 cm Terugtraprem kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen