1. elektronica
  2. Wheelerz.nl omafiets rijklaar

Wheelerz.nl omafiets rijklaar

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Wheelerz.nl omafiets rijklaar om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Wheelerz.nl omafiets rijklaar

Type fiets

Omafiets

Framemaat

57

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

0 versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

17 kg

Lichaamslengte

181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm

Omschrijving van Wheelerz.nl omafiets rijklaar

De Wheelerz.nl omafiets rijklaar is dé klassieke fiets met een hoog frame en een comfortabele rechte zithouding. Deze prachtige fiets heeft geen versnellingen, maar is voorzien van een betrouwbare terugtraprem. Of je nu snel van A naar B wilt komen in de stad, van dorp naar dorp wilt fietsen, een bezoekje wilt brengen aan je buurvrouw of naar school wilt gaan, de omafiets is de ideale metgezel. Het is dan ook geen wonder dat deze populaire fiets veelvuldig te zien is in ons straatbeeld. De Wheelerz.nl omafiets rijklaar is uitgerust met hoogwaardige kenmerken, zoals dubbelzijdige aluminium velgen voor extra stevigheid en duurzaamheid. Met een framemaat van 57 cm past deze fiets perfect bij zowel jongeren als volwassenen. Daarnaast beschikt de fiets over een handige zijstandaard en jasbeschermers, waardoor je fiets altijd netjes en beschermd blijft. De kettingkast is afgedekt met een lakdoek, zodat deze goed beschermd is tegen vuil en stof. Bovendien is de fiets voorzien van LED verlichting op batterijen, zodat je altijd goed zichtbaar bent in het donker. Het zadel en stuur zijn eenvoudig verstelbaar in hoogte, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen, ongeacht je lengte. Met de Wheelerz.nl omafiets rijklaar geniet je niet alleen van een stijlvolle en betrouwbare fiets, maar ook van het gemak van een fiets die.

Veelgestelde vragen over Wheelerz.nl omafiets rijklaar

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Wheelerz.nl omafiets rijklaar is een Omafiets.

De framemaat van Wheelerz.nl omafiets rijklaar is 57. De wielmaat is 28 Inch.

Wheelerz.nl omafiets rijklaar heeft een Ketting als aandrijving met 0 versnellingen versnellingen.

Wheelerz.nl omafiets rijklaar is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 17 kg en een lichaamslengte van 181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Wheelerz.nl omafiets rijklaar kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen