1. elektronica
  2. Avalon Oma Export Fiets Vrouwen Zwart;Oranje 57

Avalon Oma Export Fiets Vrouwen Zwart;Oranje 57

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Avalon Oma Export Fiets Vrouwen Zwart;Oranje 57 om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Avalon Oma Export Fiets Vrouwen Zwart;Oranje 57

Type fiets

Omafiets

Framemaat

57

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

Lichaamslengte

181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm

Omschrijving van Avalon Oma Export Fiets Vrouwen Zwart;Oranje 57

De Avalon Oma Export Fiets voor vrouwen is een stoere en betrouwbare fiets die perfect is om door de stad te cruisen. Met zijn afgesloten kettingkast, terugtraprem, stevige bagagedrager en handige jasbeschermers is deze fiets de ideale metgezel voor al je dagelijkse avonturen. Maar dat is nog niet alles! Deze fiets heeft ook een opvallend oranje frame dat prachtig contrasteert met de zwarte banden, waardoor hij een frisse en moderne uitstraling heeft. Bovendien is deze fiets in Nederland geproduceerd, wat betekent dat hij perfect is afgestemd op het Nederlandse klimaat en verkeer. Je kunt er dus op vertrouwen dat deze fiets je in alle weersomstandigheden veilig en comfortabel zal vervoeren. Of je nu naar je werk fietst, boodschappen doet of gewoon geniet van een ontspannen ritje door de stad, met de Avalon Oma Export Fiets voor vrouwen ben je altijd verzekerd van een comfortabele en stijlvolle rit. Dus waar wacht je nog op? Ga op pad met deze geweldige fiets en beleef de stad op een geheel nieuwe manier!

Veelgestelde vragen over Avalon Oma Export Fiets Vrouwen Zwart;Oranje 57

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Avalon Oma Export Fiets Vrouwen Zwart;Oranje 57 is een Omafiets.

De framemaat van Avalon Oma Export Fiets Vrouwen Zwart;Oranje 57 is 57. De wielmaat is 28 Inch.

Avalon Oma Export Fiets Vrouwen Zwart;Oranje 57 heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Avalon Oma Export Fiets Vrouwen Zwart;Oranje 57 is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van en een lichaamslengte van 181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Avalon Oma Export Fiets Vrouwen Zwart;Oranje 57 kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen