1. elektronica
  2. Elektrische damesfiets, trekkingbike, Yukon, 51 cm, 13,2 Ah, 7 sp

Elektrische damesfiets, trekkingbike, Yukon, 51 cm, 13,2 Ah, 7 sp

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische damesfiets, trekkingbike, Yukon, 51 cm, 13,2 Ah, 7 sp om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische damesfiets, trekkingbike, Yukon, 51 cm, 13,2 Ah, 7 sp

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

51

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

24 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Elektrische damesfiets, trekkingbike, Yukon, 51 cm, 13,2 Ah, 7 sp

Geniet van het leven, natuurlijk! Neem deze elektrische trekkingbike met achterwielmotor, 7-speed derailleur en geïntegreerde 13,2 Ah accu met een capaciteit van 475 Wh. Maak de meest prachtige fietstochten zonder jezelf te veel in te spannen, want met 9 ondersteuningsniveaus kun je altijd precies de juiste hoeveelheid kracht vragen die je nodig hebt. De achterdrager is stevig aan het frame gelast, zodat je zonder zorgen wat bagage kunt meenemen. Deze fiets kan een totaalgewicht van 150 kilo dragen en weegt slechts 24 kilo. De krachtige verlichting, geveerde voorvork, hydraulische schijfremmen en 28-inch wielen met comfortabele dikke banden maken deze fiets compleet. Deze elektrische damesfiets, genaamd Yukon, is ontworpen voor avontuurlijke vrouwen die willen genieten van eindeloze fietsplezier. Met zijn elegante en moderne design zal deze fiets ongetwijfeld de aandacht trekken. Of je nu lange afstanden wilt afleggen of gewoon een ontspannen ritje wilt maken, de Yukon biedt de perfecte combinatie van comfort en prestaties. De geïntegreerde accu zorgt voor een langere levensduur en biedt voldoende vermogen om je probleemloos door elke rit te begeleiden. Met de 7-speed derailleur kun je eenvoudig schakelen tussen verschillende versnellingen, zodat je altijd de juiste trapweerstand hebt. Bovendien zorgt de geveerde voorv.

Veelgestelde vragen over Elektrische damesfiets, trekkingbike, Yukon, 51 cm, 13,2 Ah, 7 sp

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische damesfiets, trekkingbike, Yukon, 51 cm, 13,2 Ah, 7 sp is een Stadsfiets.

De framemaat van Elektrische damesfiets, trekkingbike, Yukon, 51 cm, 13,2 Ah, 7 sp is 51. De wielmaat is 28 Inch.

Elektrische damesfiets, trekkingbike, Yukon, 51 cm, 13,2 Ah, 7 sp heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Elektrische damesfiets, trekkingbike, Yukon, 51 cm, 13,2 Ah, 7 sp is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 24 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische damesfiets, trekkingbike, Yukon, 51 cm, 13,2 Ah, 7 sp kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen