1. elektronica
  2. Antilope Transport Meisjesfiets 26 Inch Mat Lichtgroen

Antilope Transport Meisjesfiets 26 Inch Mat Lichtgroen

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Antilope Transport Meisjesfiets 26 Inch Mat Lichtgroen om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Antilope Transport Meisjesfiets 26 Inch Mat Lichtgroen

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

46

Wielmaat

26 Inch

Type aandrijving

Aantal versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

45 kg

Lichaamslengte

150 - 160 cm

Omschrijving van Antilope Transport Meisjesfiets 26 Inch Mat Lichtgroen

De Antilope Transport Meisjesfiets van 26 inch in mat lichtgroen is een veelzijdige fiets die perfect is voor allerlei activiteiten. Of het nu gaat om naar school fietsen, boodschappen doen of avonturen beleven met vriendjes, deze fiets is de ideale metgezel. Met zijn stoere uitstraling en stevige voordrager is deze meisjesfiets geschikt voor dagelijks gebruik. Daarnaast zorgt de zijstandaard en terugtraprem ervoor dat de fiets stabiel geparkeerd kan worden en veilig in gebruik is. De LED-verlichting aan zowel de voor- als achterkant van de fiets zorgt ervoor dat je kind ook in het donker goed zichtbaar is. Bovendien heeft de fiets weinig onderhoud nodig dankzij de gesloten kettingkast, die voorkomt dat er vuil in de ketting komt. De luchtbanden bieden extra comfort tijdens het fietsen, terwijl het stuur en het zadel in hoogte verstelbaar zijn voor een perfecte pasvorm. Het frame van de fiets is gemaakt van stevig staal en de velgen zijn dubbelwandig aluminium. Kortom, de Antilope Transport Meisjesfiets van 26 inch is een betrouwbare en stoere fiets die geschikt is voor allerlei activiteiten. Met deze fiets kan je kind veilig en comfortabel op pad gaan.

Veelgestelde vragen over Antilope Transport Meisjesfiets 26 Inch Mat Lichtgroen

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Antilope Transport Meisjesfiets 26 Inch Mat Lichtgroen is een Stadsfiets.

De framemaat van Antilope Transport Meisjesfiets 26 Inch Mat Lichtgroen is 46. De wielmaat is 26 Inch.

Antilope Transport Meisjesfiets 26 Inch Mat Lichtgroen heeft een als aandrijving met versnellingen.

Antilope Transport Meisjesfiets 26 Inch Mat Lichtgroen is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 45 kg en een lichaamslengte van 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Antilope Transport Meisjesfiets 26 Inch Mat Lichtgroen kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen