1. elektronica
  2. AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor dames 28 Inch 48 cm 7 Versnellignen Blauwgrijs

AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor dames 28 Inch 48 cm 7 Versnellignen Blauwgrijs

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor dames 28 Inch 48 cm 7 Versnellignen Blauwgrijs om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor dames 28 Inch 48 cm 7 Versnellignen Blauwgrijs

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

48

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

30800 g

Lichaamslengte

161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor dames 28 Inch 48 cm 7 Versnellignen Blauwgrijs

De AMIGO E-Vibe D1+ is een sportieve elektrische stadsfiets die speciaal is ontworpen voor dames. Met een framemaat van 48 centimeter en een wielmaat van 28 inch, biedt deze fiets de perfecte pasvorm en comfort voor elke rit. De prachtige blauwgrijze kleur met zwarte details geeft de fiets een stijlvolle uitstraling en zorgt voor een mooi contrast. Deze e-bike is uitgerust met een krachtige MXUS voorwielmotor, waardoor je moeiteloos door de stad kunt fietsen. Met 7 versnellingen van Shimano Speed 7 derailleur kun je gemakkelijk schakelen en altijd de juiste ondersteuning vinden voor jouw rit. Daarnaast beschikt de AMIGO E-Vibe D1+ over een verende voorvork, waardoor oneffenheden in de weg moeiteloos worden opgevangen en je altijd kunt genieten van een comfortabele rit. Wat deze fiets echt speciaal maakt, is de indrukwekkende actieradius van maximaal 110 kilometer. Of je nu lange afstanden wilt afleggen of gewoon een ontspannen rit door de stad wilt maken, met de AMIGO E-Vibe D1+ kun je altijd genieten van een langdurige en zorgeloze fietservaring. Kortom, deze veelzijdige en praktische e-bike is de ideale metgezel voor dagelijks gebruik en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Veelgestelde vragen over AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor dames 28 Inch 48 cm 7 Versnellignen Blauwgrijs

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor dames 28 Inch 48 cm 7 Versnellignen Blauwgrijs is een Stadsfiets.

De framemaat van AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor dames 28 Inch 48 cm 7 Versnellignen Blauwgrijs is 48. De wielmaat is 28 Inch.

AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor dames 28 Inch 48 cm 7 Versnellignen Blauwgrijs heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor dames 28 Inch 48 cm 7 Versnellignen Blauwgrijs is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 30800 g en een lichaamslengte van 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor dames 28 Inch 48 cm 7 Versnellignen Blauwgrijs kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen