1. elektronica
  2. Avalon Cargo Transportfiets voor Dames 28 Inch 50 cm 3 Versnellingen Turquoise

Avalon Cargo Transportfiets voor Dames 28 Inch 50 cm 3 Versnellingen Turquoise

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Avalon Cargo Transportfiets voor Dames 28 Inch 50 cm 3 Versnellingen Turquoise om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Avalon Cargo Transportfiets voor Dames 28 Inch 50 cm 3 Versnellingen Turquoise

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

50

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

19 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Avalon Cargo Transportfiets voor Dames 28 Inch 50 cm 3 Versnellingen Turquoise

De Avalon Cargo transportfiets is de perfecte metgezel voor de moderne vrouw. Met zijn stijlvolle turquoise kleur en robuuste aluminium frame is deze fiets niet alleen praktisch, maar ook een lust voor het oog. Of je nu naar je werk fietst, boodschappen doet of gewoon een ontspannen ritje maakt, deze transportfiets is er klaar voor! Met zijn drie Shimano versnellingen is geen enkele uitdaging te groot voor deze fiets. Geen brug is te hoog en geen tegenwind is te hard. Je fietst moeiteloos door het drukke stadsverkeer en geniet van een soepele rit. De dubbele pootstandaard en stuurblokkering zorgen ervoor dat de fiets altijd stevig op zijn plek blijft staan, zelfs wanneer je hem volbeladen hebt met boodschappen. Veiligheid staat voorop bij Avalon en daarom is deze fiets uitgerust met zowel een handrem als een terugtraprem. Hiermee kun je snel en veilig tot stilstand komen wanneer dat nodig is. De Avalon Cargo transportfiets is niet alleen praktisch en veilig, maar ook comfortabel. Met zijn comfortabele zadel en ergonomische handgrepen kun je urenlang genieten van je fietsritjes. Kortom, deze fiets is de ultieme combinatie van stijl, functionaliteit en comfort.

Veelgestelde vragen over Avalon Cargo Transportfiets voor Dames 28 Inch 50 cm 3 Versnellingen Turquoise

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Avalon Cargo Transportfiets voor Dames 28 Inch 50 cm 3 Versnellingen Turquoise is een Transportfiets.

De framemaat van Avalon Cargo Transportfiets voor Dames 28 Inch 50 cm 3 Versnellingen Turquoise is 50. De wielmaat is 28 Inch.

Avalon Cargo Transportfiets voor Dames 28 Inch 50 cm 3 Versnellingen Turquoise heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Avalon Cargo Transportfiets voor Dames 28 Inch 50 cm 3 Versnellingen Turquoise is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 19 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Avalon Cargo Transportfiets voor Dames 28 Inch 50 cm 3 Versnellingen Turquoise kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen