1. elektronica
  2. Dallas Bike Meisjesfiets 26 inch stevig model met

Dallas Bike Meisjesfiets 26 inch stevig model met

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Dallas Bike Meisjesfiets 26 inch stevig model met om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Dallas Bike Meisjesfiets 26 inch stevig model met

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

43

Wielmaat

26 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

0 versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

Lichaamslengte

Omschrijving van Dallas Bike Meisjesfiets 26 inch stevig model met

De Dallas Bike Meisjesfiets is een absolute must-have voor stoere meisjes die houden van avontuur en stijl. Met zijn stevige frame en robuuste constructie is deze fiets bestand tegen alle uitdagingen die het dagelijkse fietsen met zich meebrengt. Of het nu gaat om een ritje naar school, een sportieve fietsroute of gewoon een gezellige fietstocht met vrienden, met deze fiets ben je altijd klaar voor actie. De Dallas Bike Meisjesfiets is uitgerust met zowel een knijprem als een achteruittraprem, waardoor je altijd volledige controle hebt over je snelheid en gemakkelijk kunt stoppen wanneer dat nodig is. Maar niet alleen aan veiligheid is gedacht, ook aan comfort en uitstraling. De fiets is voorzien van heldere led-verlichting, zodat je altijd goed zichtbaar bent, zelfs in het donker. Bovendien zorgt de trendy vormgeving en de vrolijke kleurencombinatie ervoor dat je overal waar je gaat de show steelt. Met de Dallas Bike Meisjesfiets ervaar je niet alleen het plezier van fietsen, maar ook het vertrouwen dat je een kwaliteitsproduct hebt gekozen. Deze fiets is geschikt voor meisjes vanaf 10 jaar en heeft een wielmaat van 26 inch. Kortom, met de Dallas Bike Meisjesfiets ben je klaar voor avontuur, veiligheid en stijl!

Veelgestelde vragen over Dallas Bike Meisjesfiets 26 inch stevig model met

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Dallas Bike Meisjesfiets 26 inch stevig model met is een Stadsfiets.

De framemaat van Dallas Bike Meisjesfiets 26 inch stevig model met is 43. De wielmaat is 26 Inch.

Dallas Bike Meisjesfiets 26 inch stevig model met heeft een Ketting als aandrijving met 0 versnellingen versnellingen.

Dallas Bike Meisjesfiets 26 inch stevig model met is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Dallas Bike Meisjesfiets 26 inch stevig model met kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen