1. elektronica
  2. Amigo E-Strong T2 Elektrische transportfiets voor heren Met 3 versnellingen Donkerblauw

Amigo E-Strong T2 Elektrische transportfiets voor heren Met 3 versnellingen Donkerblauw

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Amigo E-Strong T2 Elektrische transportfiets voor heren Met 3 versnellingen Donkerblauw om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Amigo E-Strong T2 Elektrische transportfiets voor heren Met 3 versnellingen Donkerblauw

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

54

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

3

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

27 kg

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van Amigo E-Strong T2 Elektrische transportfiets voor heren Met 3 versnellingen Donkerblauw

Met de Amigo E-Strong T2 elektrische transportfiets voor heren met 3 versnellingen in donkerblauw, hoef jij je geen zorgen meer te maken tijdens je tochten! Deze robuuste fiets is speciaal ontworpen voor heren en biedt een handige voordrager waarop je al je boodschappen of schoolspullen gemakkelijk kunt meenemen. Daarnaast beschikt deze fiets over een krachtige accu, zodat je zonder problemen lange afstanden kunt afleggen. Wat deze fiets nog unieker maakt, is de gesloten kettingkast die de ketting beschermt tegen vuil en vocht. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het onderhoud van de ketting en kun je zorgeloos genieten van je rit. Of je nu op zoek bent naar een fiets voor je dagelijkse ritjes of voor iets langere fietstochten, de Amigo E-Strong T2 is precies wat je nodig hebt. Niet alleen brengt deze elektrische transportfiets je veilig naar je eindbestemming, maar hij zorgt ook voor een plezierige rit met optimaal comfort. Met de Amigo E-Strong T2 elektrische transportfiets voor heren met 3 versnellingen in donkerblauw ben je dus verzekerd van een betrouwbare en stijlvolle metgezel. Of je nu naar je werk fietst, boodschappen gaat doen of gewoon lekker wilt ontspannen tijdens een fietstocht, deze fiets biedt alles wat je nodig hebt. Dus waar wacht je nog op? Stap op de Amigo E-Strong T2 en.

Veelgestelde vragen over Amigo E-Strong T2 Elektrische transportfiets voor heren Met 3 versnellingen Donkerblauw

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Amigo E-Strong T2 Elektrische transportfiets voor heren Met 3 versnellingen Donkerblauw is een Transportfiets.

De framemaat van Amigo E-Strong T2 Elektrische transportfiets voor heren Met 3 versnellingen Donkerblauw is 54. De wielmaat is 28 Inch.

Amigo E-Strong T2 Elektrische transportfiets voor heren Met 3 versnellingen Donkerblauw heeft een Ketting als aandrijving met 3 versnellingen.

Amigo E-Strong T2 Elektrische transportfiets voor heren Met 3 versnellingen Donkerblauw is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 27 kg en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Amigo E-Strong T2 Elektrische transportfiets voor heren Met 3 versnellingen Donkerblauw kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen