1. elektronica
  2. AMIGO Fling Omafiets 28 Inch 56 cm Terugtraprem V-Brake

AMIGO Fling Omafiets 28 Inch 56 cm Terugtraprem V-Brake

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over AMIGO Fling Omafiets 28 Inch 56 cm Terugtraprem V-Brake om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties AMIGO Fling Omafiets 28 Inch 56 cm Terugtraprem V-Brake

Type fiets

Omafiets

Framemaat

56

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

0 versnellingen

Doelgroep

Gewicht

20700 g

Lichaamslengte

181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm

Omschrijving van AMIGO Fling Omafiets 28 Inch 56 cm Terugtraprem V-Brake

De AMIGO Fling omafiets is de ideale metgezel voor jouw actieve studentenleven of al je avonturen op de middelbare school. Met zijn stijlvolle zwarte design en een frame van 56 centimeter is deze 28 inch damesfiets een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare fiets. Dankzij zijn veelzijdigheid past deze fiets perfect binnen het budget van studenten. Net zoals jouw gedrevenheid en doorzettingsvermogen, biedt deze studentenfiets eindeloze mogelijkheden. Of je nu naar school gaat, een bijbaan hebt, aan sportactiviteiten deelneemt of een avondje uitgaat met je vrienden, deze fiets staat altijd voor je klaar. Met de handige terugtraprem en de V-Brake kun je snel en veilig stoppen, zodat je altijd op tijd in de collegezaal bent, zelfs na een nachtje doorhalen. Kies voor de AMIGO Fling omafiets en geniet van alle gemakken die deze fiets met zich meebrengt. Met zijn trendy design en betrouwbare prestaties is deze fiets niet alleen een praktisch vervoersmiddel, maar ook een stijlvol accessoire. Dus ga ervoor en maak van je studentenleven een groot succes met de AMIGO Fling omafiets!

Veelgestelde vragen over AMIGO Fling Omafiets 28 Inch 56 cm Terugtraprem V-Brake

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. AMIGO Fling Omafiets 28 Inch 56 cm Terugtraprem V-Brake is een Omafiets.

De framemaat van AMIGO Fling Omafiets 28 Inch 56 cm Terugtraprem V-Brake is 56. De wielmaat is 28 Inch.

AMIGO Fling Omafiets 28 Inch 56 cm Terugtraprem V-Brake heeft een Ketting als aandrijving met 0 versnellingen versnellingen.

AMIGO Fling Omafiets 28 Inch 56 cm Terugtraprem V-Brake is geschikt voor met een gewicht van 20700 g en een lichaamslengte van 181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je AMIGO Fling Omafiets 28 Inch 56 cm Terugtraprem V-Brake kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen