1. elektronica
  2. Cheetah Hunter 1sp Olive 54 fixed gear Single speed bike

Cheetah Hunter 1sp Olive 54 fixed gear Single speed bike

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Cheetah Hunter 1sp Olive 54 fixed gear Single speed bike om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Cheetah Hunter 1sp Olive 54 fixed gear Single speed bike

Type fiets

Fixie

Framemaat

54

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

1180 g

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van Cheetah Hunter 1sp Olive 54 fixed gear Single speed bike

De Cheetah Hunter 1sp Olive 54 is een absoluut meesterwerk op twee wielen. Met zijn gestroomlijnde ontwerp en opvallende olijfgroene kleur is deze fixed gear single speed fiets een echt pronkstuk op straat. Of je nu een stadsavonturier bent of een snelheidsfanaat, deze fiets is jouw ultieme metgezel. Met de Cheetah Hunter 1sp Olive 54 krijg je niet alleen een fiets, maar een complete ervaring. Bij de aankoop van deze fiets ontvang je namelijk twee sturen, zodat je zelf kunt kiezen welke stijl het beste bij jou past. Of je nu gaat voor een sportieve rechte stuurpositie of een meer ontspannen gebogen stuur, de keuze is aan jou. De foto's geven je een voorproefje van de mogelijkheden en laten zien hoe veelzijdig deze fiets is. Daarnaast is deze Cheetah Hunter uitgerust met hoogwaardige componenten die zorgen voor een soepele en comfortabele rit. Dankzij het lichte frame en de kwalitatieve materialen voel je de kracht en snelheid van deze fiets bij elke pedaalslag. Of je nu door drukke straten manoeuvreert of over ruige terreinen fietst, de betrouwbaarheid en wendbaarheid van de Cheetah Hunter 1sp Olive 54 zullen je nooit teleurstellen. Kortom, met de Cheetah Hunter 1sp Olive 54 haal je niet alleen een prachtige fiets in huis, maar ook een stukje vrijheid en avontuur. Geniet van de ongekende mogelijkheden die deze fi.

Veelgestelde vragen over Cheetah Hunter 1sp Olive 54 fixed gear Single speed bike

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Cheetah Hunter 1sp Olive 54 fixed gear Single speed bike is een Fixie.

De framemaat van Cheetah Hunter 1sp Olive 54 fixed gear Single speed bike is 54. De wielmaat is 28 Inch.

Cheetah Hunter 1sp Olive 54 fixed gear Single speed bike heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Cheetah Hunter 1sp Olive 54 fixed gear Single speed bike is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 1180 g en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Cheetah Hunter 1sp Olive 54 fixed gear Single speed bike kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen