1. elektronica
  2. E-VISION ALEGRIA 24 INCH E-BIKE LADY S H38 > 7 SPEED BLUE

E-VISION ALEGRIA 24 INCH E-BIKE LADY S H38 > 7 SPEED BLUE

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over E-VISION ALEGRIA 24 INCH E-BIKE LADY S H38 > 7 SPEED BLUE om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties E-VISION ALEGRIA 24 INCH E-BIKE LADY S H38 > 7 SPEED BLUE

Type fiets

Hybridefiets

Framemaat

38

Wielmaat

24 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

25.5 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van E-VISION ALEGRIA 24 INCH E-BIKE LADY S H38 > 7 SPEED BLUE

De E-VISION ALEGRIA 24 INCH E-BIKE LADY S H38 > 7 SPEED BLUE is een echte parel op het gebied van elektrische fietsen. Met zijn prachtige blauwe kleur en gestroomlijnde frame is dit de perfecte metgezel voor elke fietsliefhebber. Deze fiets is voorzien van hoogwaardige naven, met aan de voorkant de betrouwbare Kundo en aan de achterkant de krachtige Bafang achtermotor-hub. Hierdoor geniet je van een soepele en efficiënte rit, zelfs op heuvelachtig terrein. Met de externe 7-speed versnellingen kun je eenvoudig schakelen naar de juiste snelheid, zodat je altijd comfortabel en in controle blijft. Naast zijn technische specificaties biedt deze e-bike ook veel comfort. Het damesmodel met een framehoogte van 38 cm is speciaal ontworpen om perfect aan te sluiten bij de behoeften van vrouwelijke fietsers. Met een 24-inch wielmaat is deze fiets ook ideaal voor kleinere volwassenen en tieners. Bovendien zorgt de elektrische ondersteuning ervoor dat je moeiteloos lange afstanden kunt afleggen, zonder vermoeid te raken. Of je nu naar je werk, de supermarkt of gewoon een ontspannen fietstocht maakt, de E-VISION ALEGRIA 24 INCH E-BIKE LADY S H38 > 7 SPEED BLUE biedt je de ultieme fietservaring. Stijlvol, comfortabel en betrouwbaar - deze e-bike heeft het allemaal.

Veelgestelde vragen over E-VISION ALEGRIA 24 INCH E-BIKE LADY S H38 > 7 SPEED BLUE

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. E-VISION ALEGRIA 24 INCH E-BIKE LADY S H38 > 7 SPEED BLUE is een Hybridefiets.

De framemaat van E-VISION ALEGRIA 24 INCH E-BIKE LADY S H38 > 7 SPEED BLUE is 38. De wielmaat is 24 Inch.

E-VISION ALEGRIA 24 INCH E-BIKE LADY S H38 > 7 SPEED BLUE heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

E-VISION ALEGRIA 24 INCH E-BIKE LADY S H38 > 7 SPEED BLUE is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 25.5 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je E-VISION ALEGRIA 24 INCH E-BIKE LADY S H38 > 7 SPEED BLUE kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen