1. elektronica
  2. Elektrische damesfiets, Optimum Plus, middenmotor, Nxs 7, matzwart

Elektrische damesfiets, Optimum Plus, middenmotor, Nxs 7, matzwart

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische damesfiets, Optimum Plus, middenmotor, Nxs 7, matzwart om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische damesfiets, Optimum Plus, middenmotor, Nxs 7, matzwart

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

50

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

28 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Elektrische damesfiets, Optimum Plus, middenmotor, Nxs 7, matzwart

De Elektrische damesfiets Optimum Plus met middenmotor en Nxs 7 versnellingen is een ware krachtpatser op de fietspaden. Deze elegante fiets heeft een matzwarte kleur, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling. De middenmotor en geïntegreerde accu in het frame zorgen voor een perfecte gewichtsverdeling en een natuurlijk aanvoelende trapondersteuning. Met de keuze uit 7 versnellingen en 5 ondersteuningsstanden is geen enkele situatie een probleem. Of u nu steil omhoog moet trappen of met de wind mee rijdt, deze elektrische damesfiets biedt altijd de juiste ondersteuning. Daarnaast zorgen de geveerde vork en zadelpen voor optimaal comfort tijdens uw rit. Het verstelbare stuur zorgt ervoor dat u altijd in de ideale positie kunt fietsen. De verlichting van de Optimum Plus werkt op de fietsaccu, waardoor u altijd goed zichtbaar bent. Daarnaast zorgen de dikke banden voor extra stabiliteit en grip op de weg. Kortom, deze ebike biedt niet alleen veel rijplezier, maar ook comfort en veiligheid. Waar wacht u nog op? Stap op de Elektrische damesfiets Optimum Plus en geniet van een zorgeloze en comfortabele fietservaring.

Veelgestelde vragen over Elektrische damesfiets, Optimum Plus, middenmotor, Nxs 7, matzwart

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische damesfiets, Optimum Plus, middenmotor, Nxs 7, matzwart is een Stadsfiets.

De framemaat van Elektrische damesfiets, Optimum Plus, middenmotor, Nxs 7, matzwart is 50. De wielmaat is 28 Inch.

Elektrische damesfiets, Optimum Plus, middenmotor, Nxs 7, matzwart heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Elektrische damesfiets, Optimum Plus, middenmotor, Nxs 7, matzwart is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 28 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische damesfiets, Optimum Plus, middenmotor, Nxs 7, matzwart kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen