1. elektronica
  2. Villette le Bonheur AM 2.3, elektrische damesfiets, 28 inch, 7 sp

Villette le Bonheur AM 2.3, elektrische damesfiets, 28 inch, 7 sp

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Villette le Bonheur AM 2.3, elektrische damesfiets, 28 inch, 7 sp om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Villette le Bonheur AM 2.3, elektrische damesfiets, 28 inch, 7 sp

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

48

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

24 kg

Lichaamslengte

161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van Villette le Bonheur AM 2.3, elektrische damesfiets, 28 inch, 7 sp

De Villette le Bonheur AM 2.3 is een fantastische elektrische damesfiets met een lage instap en indrukwekkende 28 inch wielen. Deze fiets biedt een buitengewoon soepele rijervaring dankzij de krachtige achterwielmotor, die op een natuurlijke manier ondersteuning biedt. Terwijl de ketting het wiel in beweging brengt, geeft de motor dat extra duwtje in de rug dat u nodig heeft. Met de Shimano Altus derailleur kunt u kiezen uit maar liefst 7 versnellingen, waardoor u altijd de perfecte snelheid kunt vinden. Bovendien kunt u met het handige LCD-display op het stuur eenvoudig kiezen uit 5 verschillende ondersteuningsstanden, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en de omstandigheden. De Villette le Bonheur AM 2.3 is niet alleen een technologisch hoogstandje, maar ook een uiterst comfortabele fiets. Dankzij de lange zadelpen en het verstelbare stuur is deze fiets geschikt voor personen van 160 tot wel 185 cm, waardoor iedereen van deze elektrische fiets kan genieten. Of u nu een ontspannen fietstocht door de stad maakt of een avontuurlijk ritje in de natuur, met de Villette le Bonheur AM 2.3 kunt u altijd genieten van een comfortabele en moeiteloze rit. Deze elektrische damesfiets is de perfecte metgezel voor elke moderne vrouw die stijl, comfort en gemak wil combineren tijdens haar fietstochten. Wacht niet langer en ontdek.

Veelgestelde vragen over Villette le Bonheur AM 2.3, elektrische damesfiets, 28 inch, 7 sp

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Villette le Bonheur AM 2.3, elektrische damesfiets, 28 inch, 7 sp is een Stadsfiets.

De framemaat van Villette le Bonheur AM 2.3, elektrische damesfiets, 28 inch, 7 sp is 48. De wielmaat is 28 Inch.

Villette le Bonheur AM 2.3, elektrische damesfiets, 28 inch, 7 sp heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Villette le Bonheur AM 2.3, elektrische damesfiets, 28 inch, 7 sp is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 24 kg en een lichaamslengte van 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Villette le Bonheur AM 2.3, elektrische damesfiets, 28 inch, 7 sp kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen