1. elektronica
  2. DYU D3 plus Elektrische fiets deels opvouwbaar

DYU D3 plus Elektrische fiets deels opvouwbaar

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over DYU D3 plus Elektrische fiets deels opvouwbaar om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties DYU D3 plus Elektrische fiets deels opvouwbaar

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

0

Wielmaat

14 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

0

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

15 t/m 20 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van DYU D3 plus Elektrische fiets deels opvouwbaar

De DYU D3+ is een trendy en kwalitatief hoogwaardige elektrische fiets, die deels opvouwbaar is. Met deze e-bike kun je moeiteloos grote afstanden afleggen, dankzij de indrukwekkende actieradius van maar liefst 50 km! Maar dat is niet het enige wat deze e-bike zo bijzonder maakt. Wat deze e-bike echt uniek maakt, is de mogelijkheid om hem volledig te beheren via de DYU app. Met deze app kun je niet alleen de volledige status en snelheid van de e-bike bekijken, maar ook de snelheid begrenzen en een wachtwoord op de e-bike instellen. Zo kun je met een gerust hart je e-bike parkeren, wetende dat niemand er zonder jouw toestemming mee vandoor kan gaan. DYU heeft met deze e-bike bewezen dat je voor een zeer goede prijs toch kwaliteit kunt kopen. De DYU D3+ combineert trendy design met functionaliteit en betrouwbaarheid. Of je nu lange afstanden wilt afleggen of gewoon wilt genieten van een comfortabele rit door de stad, deze e-bike biedt het allemaal. Investeer vandaag nog in de DYU D3+ en maak van elke rit een avontuur!

Veelgestelde vragen over DYU D3 plus Elektrische fiets deels opvouwbaar

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. DYU D3 plus Elektrische fiets deels opvouwbaar is een Vouwfiets.

De framemaat van DYU D3 plus Elektrische fiets deels opvouwbaar is 0. De wielmaat is 14 Inch.

DYU D3 plus Elektrische fiets deels opvouwbaar heeft een Ketting als aandrijving met 0 versnellingen.

DYU D3 plus Elektrische fiets deels opvouwbaar is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 15 t/m 20 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je DYU D3 plus Elektrische fiets deels opvouwbaar kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen