1. elektronica
  2. Raleigh POP MTB 26 INCH H 36 cm Boys and Girls Black

Raleigh POP MTB 26 INCH H 36 cm Boys and Girls Black

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Raleigh POP MTB 26 INCH H 36 cm Boys and Girls Black om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Raleigh POP MTB 26 INCH H 36 cm Boys and Girls Black

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

36

Wielmaat

26 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

6 - 10 versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

12.3 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Raleigh POP MTB 26 INCH H 36 cm Boys and Girls Black

De Raleigh POP MTB 26 INCH H 36 cm is speciaal ontworpen voor jongens en meisjes die op zoek zijn naar een spannend avontuur op de mountainbike. Met deze kwalitatief uitstekende fiets zijn ze klaar om de uitdagingen van het mountainbiken aan te gaan. Deze stoere mountainbike is uitgerust met een stevig frame en 26 inch wielen, waardoor hij geschikt is voor kinderen vanaf 9 jaar oud. Het frame heeft een hoogte van 36 cm, waardoor het perfect is voor jongens en meisjes van verschillende lengtes. Met zijn zwarte kleur en opvallende design is deze Raleigh mountainbike niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De betrouwbare remmen zorgen voor veiligheid en controle tijdens het fietsen, terwijl de versnellingen ervoor zorgen dat uw kind moeiteloos kan schakelen tussen verschillende terreinen. Laat uw zoon of dochter de wereld van het mountainbiken ontdekken met de Raleigh POP MTB 26 INCH H 36 cm. Met deze fantastische mountainbike kunnen ze hun grenzen verleggen en het grote avontuur tegemoet gaan.

Veelgestelde vragen over Raleigh POP MTB 26 INCH H 36 cm Boys and Girls Black

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Raleigh POP MTB 26 INCH H 36 cm Boys and Girls Black is een Stadsfiets.

De framemaat van Raleigh POP MTB 26 INCH H 36 cm Boys and Girls Black is 36. De wielmaat is 26 Inch.

Raleigh POP MTB 26 INCH H 36 cm Boys and Girls Black heeft een Ketting als aandrijving met 6 - 10 versnellingen versnellingen.

Raleigh POP MTB 26 INCH H 36 cm Boys and Girls Black is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 12.3 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Raleigh POP MTB 26 INCH H 36 cm Boys and Girls Black kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen