1. elektronica
  2. Elektrische damesfiets, Betty, 26", 46 cm, 7 sp, rackley grey

Elektrische damesfiets, Betty, 26", 46 cm, 7 sp, rackley grey

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische damesfiets, Betty, 26", 46 cm, 7 sp, rackley grey om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische damesfiets, Betty, 26", 46 cm, 7 sp, rackley grey

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

46

Wielmaat

26 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

27 kg

Lichaamslengte

150 - 160 cm

Omschrijving van Elektrische damesfiets, Betty, 26", 46 cm, 7 sp, rackley grey

Beaufort introduceert met trots de Betty, een elegante en betaalbare elektrische damesfiets met een middenmotor, geïntegreerde accu en hydraulische schijfremmen. Deze fiets is verkrijgbaar met zowel 26 inch als 28 inch wielen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past. De Betty is uitgerust met een geveerde voorvork en een comfortabel zadel, waardoor je moeiteloos lange afstanden kunt afleggen. Met de Shimano Tourney 7 versnellingen derailleur kun je eenvoudig schakelen en de verlichting werkt op de 11.6 Ah accu. Of je nu in de stad, op het platteland of in de vrije natuur fietst, deze stijlvolle fiets biedt een actieradius van 50 tot 120 kilometer, afhankelijk van de omstandigheden. Met de Betty geniet je van ultieme vrijheid en kun je lange tochten maken terwijl je volop geniet van de prachtige omgeving. Of je nu een ervaren fietser bent of net begint, deze elektrische fiets is de perfecte metgezel voor elke rit. Dus stap op de Betty en ontdek de wereld op een geheel nieuwe manier!

Veelgestelde vragen over Elektrische damesfiets, Betty, 26", 46 cm, 7 sp, rackley grey

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische damesfiets, Betty, 26", 46 cm, 7 sp, rackley grey is een Stadsfiets.

De framemaat van Elektrische damesfiets, Betty, 26", 46 cm, 7 sp, rackley grey is 46. De wielmaat is 26 Inch.

Elektrische damesfiets, Betty, 26", 46 cm, 7 sp, rackley grey heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Elektrische damesfiets, Betty, 26", 46 cm, 7 sp, rackley grey is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 27 kg en een lichaamslengte van 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische damesfiets, Betty, 26", 46 cm, 7 sp, rackley grey kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen