1. elektronica
  2. P4B Fatbike Dual Motor Elektrische Fatbike Elektrische Fiets E-bike 1 jaar garantie

P4B Fatbike Dual Motor Elektrische Fatbike Elektrische Fiets E-bike 1 jaar garantie

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over P4B Fatbike Dual Motor Elektrische Fatbike Elektrische Fiets E-bike 1 jaar garantie om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties P4B Fatbike Dual Motor Elektrische Fatbike Elektrische Fiets E-bike 1 jaar garantie

Type fiets

Fatbike

Framemaat

70

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

35 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van P4B Fatbike Dual Motor Elektrische Fatbike Elektrische Fiets E-bike 1 jaar garantie

De P4B Fatbike Dual Motor Elektrische Fatbike Elektrische Fiets E-bike is een ware must-have voor avontuurlijke fietsers. Deze fiets is ontworpen voor degenen die graag off-road gaan en genieten van het verkennen van nieuwe terreinen. Met zijn krachtige dual motor aandrijving kan deze elektrische fiets moeiteloos elke heuvel beklimmen en alle obstakels trotseren. Het retro-ontwerp van deze fiets voegt een vleugje stijl toe aan elke rit. Met zijn opvallende kleuren en vintage details trekt deze fiets zeker de aandacht van voorbijgangers. Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk, want deze fiets is ook zeer functioneel. Met de elektrische aandrijving kun je gemakkelijk lange afstanden afleggen zonder je vermoeid te voelen. Bovendien zorgt de dual motor ervoor dat je altijd voldoende kracht hebt, zelfs op ruig terrein. De Retro Elektrische Fatbike is niet alleen geschikt voor off-road avonturen, maar ook voor dagelijks gebruik in de stad. Dankzij de dikke banden en de elektrische aandrijving geniet je van een soepele en comfortabele rit, zelfs op hobbelige wegen. Bovendien biedt deze fiets 1 jaar garantie, zodat je zorgeloos kunt genieten van je nieuwe elektrische fatbike. Kortom, deze fiets is de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid.

Veelgestelde vragen over P4B Fatbike Dual Motor Elektrische Fatbike Elektrische Fiets E-bike 1 jaar garantie

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. P4B Fatbike Dual Motor Elektrische Fatbike Elektrische Fiets E-bike 1 jaar garantie is een Fatbike.

De framemaat van P4B Fatbike Dual Motor Elektrische Fatbike Elektrische Fiets E-bike 1 jaar garantie is 70. De wielmaat is 20 Inch.

P4B Fatbike Dual Motor Elektrische Fatbike Elektrische Fiets E-bike 1 jaar garantie heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

P4B Fatbike Dual Motor Elektrische Fatbike Elektrische Fiets E-bike 1 jaar garantie is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 35 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je P4B Fatbike Dual Motor Elektrische Fatbike Elektrische Fiets E-bike 1 jaar garantie kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen