1. elektronica
  2. Bohlt X160 BL Elektrische vouwfiets Magnesium Schijfremmen Achtervering LG accu

Bohlt X160 BL Elektrische vouwfiets Magnesium Schijfremmen Achtervering LG accu

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Bohlt X160 BL Elektrische vouwfiets Magnesium Schijfremmen Achtervering LG accu om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Bohlt X160 BL Elektrische vouwfiets Magnesium Schijfremmen Achtervering LG accu

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

1

Wielmaat

16 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

0

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

15 t/m 20 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Bohlt X160 BL Elektrische vouwfiets Magnesium Schijfremmen Achtervering LG accu

De Bohlt X160 BL is een indrukwekkende elektrische vouwfiets die zowel stoer als praktisch is. Met zijn krachtige 36 volt, 250 Watt motor van LG ben je verzekerd van een soepele en moeiteloze rit. Of je nu naar je werk fietst, een ritje maakt in de stad of op avontuur gaat in de natuur, deze vouwfiets brengt je overal probleemloos naartoe. De X160 is niet alleen krachtig, maar ook handig in gebruik. Dankzij het vouwmechanisme kun je de fiets eenvoudig opvouwen en meenemen, waar je ook maar wilt. Of het nu in de auto, trein of zelfs op de boot is, deze vouwfiets past overal in en neemt weinig ruimte in beslag. Bovendien is de X160 voorzien van magnesium schijfremmen en achtervering, wat zorgt voor optimale controle en comfort tijdens het fietsen. Met de LG accu kun je ook nog eens lang genieten van je rit. Deze accu heeft een grote capaciteit en levert voldoende energie om lange afstanden af te leggen zonder tussentijds op te laden. Of je nu een lange fietstocht maakt of dagelijks pendelt naar je werk, met de Bohlt X160 BL elektrische vouwfiets ben je altijd verzekerd van een betrouwbare en plezierige rit.

Veelgestelde vragen over Bohlt X160 BL Elektrische vouwfiets Magnesium Schijfremmen Achtervering LG accu

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Bohlt X160 BL Elektrische vouwfiets Magnesium Schijfremmen Achtervering LG accu is een Vouwfiets.

De framemaat van Bohlt X160 BL Elektrische vouwfiets Magnesium Schijfremmen Achtervering LG accu is 1. De wielmaat is 16 Inch.

Bohlt X160 BL Elektrische vouwfiets Magnesium Schijfremmen Achtervering LG accu heeft een Ketting als aandrijving met 0 versnellingen.

Bohlt X160 BL Elektrische vouwfiets Magnesium Schijfremmen Achtervering LG accu is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 15 t/m 20 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Bohlt X160 BL Elektrische vouwfiets Magnesium Schijfremmen Achtervering LG accu kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen