1. elektronica
  2. Huffy Carom 27.5 Inch Heren Gravel Fiets Hybride Hardtail Mountainbike 14 speed Dual Schijfremmen Medium

Huffy Carom 27.5 Inch Heren Gravel Fiets Hybride Hardtail Mountainbike 14 speed Dual Schijfremmen Medium

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Huffy Carom 27.5 Inch Heren Gravel Fiets Hybride Hardtail Mountainbike 14 speed Dual Schijfremmen Medium om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Huffy Carom 27.5 Inch Heren Gravel Fiets Hybride Hardtail Mountainbike 14 speed Dual Schijfremmen Medium

Type fiets

Mountainbike

Framemaat

43

Wielmaat

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

Meer dan 10 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

14 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Huffy Carom 27.5 Inch Heren Gravel Fiets Hybride Hardtail Mountainbike 14 speed Dual Schijfremmen Medium

De Huffy Carom 27.5 Inch Heren Gravel Fiets Hybride Hardtail Mountainbike met 14 versnellingen en dubbele schijfremmen is de perfecte metgezel voor avontuurlijke fietsers. Met zijn stoere uitstraling en robuuste constructie is deze fiets ontworpen om moeiteloos over landwegen, trails, gravel of casual off-road tracks te rijden. Dit maakt de Carambole ideaal voor iedereen die graag nieuwe plekken wil ontdekken en houdt van uitdagende fietsroutes. Deze fiets is speciaal ontworpen om te presteren op verschillende ondergronden en kan met gemak elke uitdaging aan. Of je nu over ruig terrein wilt rijden of gewoon wilt genieten van een ontspannen fietstocht, met de Huffy Carom heb je altijd de juiste fiets bij de hand. Met zijn 14 versnellingen kun je moeiteloos schakelen en de gewenste snelheid bereiken, terwijl de dubbele schijfremmen zorgen voor veilig en betrouwbaar remmen in elke situatie. Deze gravel fiets is de perfecte mix van mountainbikeveelzijdigheid en de snelheid van een wegfietss. Met zijn medium frame is hij geschikt voor verschillende lengtes en biedt hij comfort tijdens lange ritten. Of je nu op zoek bent naar een fiets voor dagelijkse avonturen of voor het verkennen van nieuwe terreinen, de Huffy Carom 27.5 Inch Heren Gravel Fiets Hybride Hardtail Mountainbike is de ideale keuze. Bereid je voor op onvergetelijke fietsavonturen en haal het maxim.

Veelgestelde vragen over Huffy Carom 27.5 Inch Heren Gravel Fiets Hybride Hardtail Mountainbike 14 speed Dual Schijfremmen Medium

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Huffy Carom 27.5 Inch Heren Gravel Fiets Hybride Hardtail Mountainbike 14 speed Dual Schijfremmen Medium is een Mountainbike.

De framemaat van Huffy Carom 27.5 Inch Heren Gravel Fiets Hybride Hardtail Mountainbike 14 speed Dual Schijfremmen Medium is 43. De wielmaat is .

Huffy Carom 27.5 Inch Heren Gravel Fiets Hybride Hardtail Mountainbike 14 speed Dual Schijfremmen Medium heeft een Ketting als aandrijving met Meer dan 10 versnellingen versnellingen.

Huffy Carom 27.5 Inch Heren Gravel Fiets Hybride Hardtail Mountainbike 14 speed Dual Schijfremmen Medium is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 14 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Huffy Carom 27.5 Inch Heren Gravel Fiets Hybride Hardtail Mountainbike 14 speed Dual Schijfremmen Medium kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen