1. elektronica
  2. Spirit Retro Damesfiets 6 versnellingen 53cm

Spirit Retro Damesfiets 6 versnellingen 53cm

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Spirit Retro Damesfiets 6 versnellingen 53cm om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Spirit Retro Damesfiets 6 versnellingen 53cm

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

53

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

6 - 10 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van Spirit Retro Damesfiets 6 versnellingen 53cm

De Spirit Retro Damesfiets met 6 versnellingen en een frame van 53 cm is de perfecte combinatie van trendy retro en moderne functionaliteit. Deze fiets is ontworpen om indruk te maken en jouw stijl naar een hoger niveau te tillen. Het retro uiterlijk geeft de fiets een unieke uitstraling en maakt hem ideaal voor dagelijks gebruik in de stad. Deze urban stadsfiets is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook praktisch in gebruik. Met 6 versnellingen kun je moeiteloos schakelen tussen verschillende snelheden, waardoor je altijd comfortabel kunt rijden, ongeacht het terrein. Het frame van 53 cm is geschikt voor de meeste dames en zorgt voor een comfortabele zithouding. Naast het oogstrelende retro design, biedt de Spirit Retro Damesfiets ook een uitstekende kwaliteit. Deze fiets is gemaakt om lang mee te gaan en is voorzien van hoogwaardige materialen. Met de Spirit Retro Damesfiets ben je verzekerd van een duurzame en betrouwbare metgezel op jouw dagelijkse avonturen. Dus stap op deze retro beauty en geniet van het plezier en gemak van fietsen in stijl!

Veelgestelde vragen over Spirit Retro Damesfiets 6 versnellingen 53cm

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Spirit Retro Damesfiets 6 versnellingen 53cm is een Stadsfiets.

De framemaat van Spirit Retro Damesfiets 6 versnellingen 53cm is 53. De wielmaat is 28 Inch.

Spirit Retro Damesfiets 6 versnellingen 53cm heeft een Ketting als aandrijving met 6 - 10 versnellingen versnellingen.

Spirit Retro Damesfiets 6 versnellingen 53cm is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Spirit Retro Damesfiets 6 versnellingen 53cm kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen