1. elektronica
  2. Antilope Cargo Plus N3 Transportfiets 28 Inch Mat Lichtgroen 50cm

Antilope Cargo Plus N3 Transportfiets 28 Inch Mat Lichtgroen 50cm

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Antilope Cargo Plus N3 Transportfiets 28 Inch Mat Lichtgroen 50cm om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Antilope Cargo Plus N3 Transportfiets 28 Inch Mat Lichtgroen 50cm

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

50

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Aantal versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

45 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Antilope Cargo Plus N3 Transportfiets 28 Inch Mat Lichtgroen 50cm

De Antilope Cargo Plus N3 Transportfiets in 28 inch mat lichtgroen is een indrukwekkende en stevige fiets die alle aandacht verdient! Met de handige voordrager kun je eenvoudig al je bagage meenemen. Deze unieke transportfiets is uitgerust met 3 versnellingen, een dubbele standaard en een stuurslot, waardoor het fietsen nog comfortabeler wordt. Ook heeft deze transportfiets twee remmen - een terugtraprem achter en een V-brake voor - zodat je altijd op tijd kunt stoppen. Bovendien is de fiets voorzien van een gesloten kettingkast van Hesling, die voorkomt dat vuil de ketting bereikt. Deze trendy Antilope Cargo Plus transportfiets maakt fietsen echt leuk! Het sterke en duurzame oversized frame zorgt voor stabiliteit. De lichte kettingkast zorgt ervoor dat je kleding schoon blijft tijdens het fietsen. Bovendien is de fiets uitgerust met voor- en achterlicht op batterijen, zodat je veilig op pad kunt zonder een dynamo te gebruiken. De voordrager is ideaal voor het vervoeren van boodschappen of andere items. Specificaties van de fiets zijn onder andere het merk Antilope, artikelnummer Ant28lon3-MLG-50, een framehoogte van 50 cm, een terugtraprem, een voorhandrem en een bel. Daarnaast heeft de fiets Shimano versnellingen voor soepel schakelen.

Veelgestelde vragen over Antilope Cargo Plus N3 Transportfiets 28 Inch Mat Lichtgroen 50cm

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Antilope Cargo Plus N3 Transportfiets 28 Inch Mat Lichtgroen 50cm is een Transportfiets.

De framemaat van Antilope Cargo Plus N3 Transportfiets 28 Inch Mat Lichtgroen 50cm is 50. De wielmaat is 28 Inch.

Antilope Cargo Plus N3 Transportfiets 28 Inch Mat Lichtgroen 50cm heeft een als aandrijving met versnellingen.

Antilope Cargo Plus N3 Transportfiets 28 Inch Mat Lichtgroen 50cm is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 45 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Antilope Cargo Plus N3 Transportfiets 28 Inch Mat Lichtgroen 50cm kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen