1. elektronica
  2. Elektrische damesfiets, city, Metrop. Joy 2.0, 50 cm, Nxs 7, 8Ah, hip

Elektrische damesfiets, city, Metrop. Joy 2.0, 50 cm, Nxs 7, 8Ah, hip

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische damesfiets, city, Metrop. Joy 2.0, 50 cm, Nxs 7, 8Ah, hip om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische damesfiets, city, Metrop. Joy 2.0, 50 cm, Nxs 7, 8Ah, hip

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

50

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

26 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Elektrische damesfiets, city, Metrop. Joy 2.0, 50 cm, Nxs 7, 8Ah, hip

De Metrop. Joy 2.0 is een elektrische damesfiets die perfect is voor stedelijk gebruik. Met zijn luxe en comfortabele design is deze fiets een echte eyecatcher. De voorwielmotor zorgt voor een soepele en gemakkelijke rit, terwijl de Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf en de velgremmen zorgen voor optimale controle en veiligheid. Als extra veiligheidsmaatregel is er ook een terugtraprem aanwezig. Het LCD-scherm op het stuur geeft u alle informatie die u nodig heeft tijdens het fietsen. U kunt zien hoe snel en hoe ver u rijdt, en u kunt de accucapaciteit controleren. Daarnaast kunt u een van de vijf ondersteuningsstanden kiezen of gebruik maken van de Walk Assist-functie. Het bedienen van de verlichting is ook mogelijk via het display. Deze elektrische damesfiets is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft drie verschillende accucapaciteiten om uit te kiezen. Of u nu een snelle boodschap wilt doen, gaat winkelen of de fiets gebruikt voor uw dagelijkse woon-werkverkeer, u kunt altijd vertrouwen op de Metrop. Joy 2.0. Bovendien is deze fiets ook uitermate geschikt voor langere fietstochten door stad en land. Geniet van het comfort en de vrijheid die deze elektrische damesfiets u biedt!

Veelgestelde vragen over Elektrische damesfiets, city, Metrop. Joy 2.0, 50 cm, Nxs 7, 8Ah, hip

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische damesfiets, city, Metrop. Joy 2.0, 50 cm, Nxs 7, 8Ah, hip is een Stadsfiets.

De framemaat van Elektrische damesfiets, city, Metrop. Joy 2.0, 50 cm, Nxs 7, 8Ah, hip is 50. De wielmaat is 28 Inch.

Elektrische damesfiets, city, Metrop. Joy 2.0, 50 cm, Nxs 7, 8Ah, hip heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Elektrische damesfiets, city, Metrop. Joy 2.0, 50 cm, Nxs 7, 8Ah, hip is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 26 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische damesfiets, city, Metrop. Joy 2.0, 50 cm, Nxs 7, 8Ah, hip kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen