1. elektronica
  2. Geniesser, City Bike, Heren, 28", Nexus 7, donkerblauw

Geniesser, City Bike, Heren, 28", Nexus 7, donkerblauw

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Geniesser, City Bike, Heren, 28", Nexus 7, donkerblauw om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Geniesser, City Bike, Heren, 28", Nexus 7, donkerblauw

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

52

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

6 - 10 versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

20 kg

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Geniesser, City Bike, Heren, 28", Nexus 7, donkerblauw

Met de Prophete Geniesser City Bike voor heren ben je helemaal klaar om de stad te verkennen. Deze stijlvolle fiets is uitgerust met een Nexus 7-versnellingssysteem, zodat je altijd moeiteloos kunt schakelen en snelheid kunt maken. De donkerblauwe kleur geeft de fiets een moderne uitstraling, terwijl de comfortabele uitrusting ervoor zorgt dat je comfortabel kunt rijden, of je nu boodschappen gaat doen of een ontspannen toertocht in de omgeving maakt. Een van de hoogtepunten van de Geniesser is het Wittkopp Medicus cityzadel. Dit zadel is speciaal ontworpen om een optimale zitpositie te bieden en drukpunten te verminderen, zodat je urenlang comfortabel kunt fietsen. Daarnaast is de fiets voorzien van een verende voorvork, waardoor oneffenheden in het wegdek worden geabsorbeerd en je soepel kunt blijven rijden. De in hoek verstelbare stuurpen zorgt ervoor dat je de ideale positie kunt vinden die past bij jouw rijstijl. Naast het comfort is de Geniesser City Bike ook praktisch. Het bagagerek biedt voldoende ruimte om je boodschappentas of proviand mee te nemen, zodat je altijd alles bij de hand hebt tijdens je fietstocht. Of je nu de stad wilt verkennen of gewoon geniet van een ontspannen rit, de Prophete Geniesser City Bike is de perfecte metgezel. Ontdek nu zelf de vele voordelen van deze fiets en.

Veelgestelde vragen over Geniesser, City Bike, Heren, 28", Nexus 7, donkerblauw

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Geniesser, City Bike, Heren, 28", Nexus 7, donkerblauw is een Stadsfiets.

De framemaat van Geniesser, City Bike, Heren, 28", Nexus 7, donkerblauw is 52. De wielmaat is 28 Inch.

Geniesser, City Bike, Heren, 28", Nexus 7, donkerblauw heeft een Ketting als aandrijving met 6 - 10 versnellingen versnellingen.

Geniesser, City Bike, Heren, 28", Nexus 7, donkerblauw is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 20 kg en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Geniesser, City Bike, Heren, 28", Nexus 7, donkerblauw kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen