1. elektronica
  2. Villette les Vacances, vouwbare e-bike, 6 sp, 20 inch, mint

Villette les Vacances, vouwbare e-bike, 6 sp, 20 inch, mint

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Villette les Vacances, vouwbare e-bike, 6 sp, 20 inch, mint om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Villette les Vacances, vouwbare e-bike, 6 sp, 20 inch, mint

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

33

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

6

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

20 t/m 25 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Villette les Vacances, vouwbare e-bike, 6 sp, 20 inch, mint

De Villette les Vacances vouwbare e-bike is niet alleen een ideale metgezel tijdens vakanties, maar ook daarbuiten. Met zijn 6 versnellingen kun je moeiteloos alle bestemmingen bereiken, van adembenemende uitkijkpunten tot supermarkten en pittoreske dorpjes tot het zwembad. Deze handige vouw e-bike biedt je de vrijheid om overal naartoe te gaan en te genieten van de prachtige omgeving. Maar de Villette les Vacances is niet alleen geschikt voor vakanties. Ook in het dagelijks leven kun je veel plezier beleven aan deze fiets. Geen gedoe meer met parkeren in drukke binnensteden. Neem de fiets gemakkelijk mee in de auto of het openbaar vervoer en fiets het laatste stukje vanaf het station naar je bestemming. Of gebruik deze fiets als een slim alternatief voor de auto door gratis te parkeren buiten het centrum en vervolgens moeiteloos naar het hart van de stad te fietsen. Met de Villette les Vacances bespaar je niet alleen tijd en geld, maar betaalt de fiets zichzelf ook nog eens terug! Met zijn opvouwbare ontwerp en stijlvolle mintkleur is de Villette les Vacances een echte blikvanger. Of je nu op vakantie bent of gewoon je dagelijkse routine volgt, deze vouw e-bike zorgt voor een moeiteloze en plezierige rijervaring. Geniet van de vrijheid van de Villette les Vacances en ontdek de wereld op een geheel nieuwe manier!

Veelgestelde vragen over Villette les Vacances, vouwbare e-bike, 6 sp, 20 inch, mint

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Villette les Vacances, vouwbare e-bike, 6 sp, 20 inch, mint is een Vouwfiets.

De framemaat van Villette les Vacances, vouwbare e-bike, 6 sp, 20 inch, mint is 33. De wielmaat is 20 Inch.

Villette les Vacances, vouwbare e-bike, 6 sp, 20 inch, mint heeft een Ketting als aandrijving met 6 versnellingen.

Villette les Vacances, vouwbare e-bike, 6 sp, 20 inch, mint is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 20 t/m 25 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Villette les Vacances, vouwbare e-bike, 6 sp, 20 inch, mint kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen