1. elektronica
  2. Avalon Cargo Transportfiets voor Dames 28 Inch Met 3 Versnellingen

Avalon Cargo Transportfiets voor Dames 28 Inch Met 3 Versnellingen

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Avalon Cargo Transportfiets voor Dames 28 Inch Met 3 Versnellingen om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Avalon Cargo Transportfiets voor Dames 28 Inch Met 3 Versnellingen

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

54

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

20 kg

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van Avalon Cargo Transportfiets voor Dames 28 Inch Met 3 Versnellingen

De Avalon Cargo Transportfiets voor Dames is een 28 inch fiets met 3 versnellingen die speciaal is ontworpen om aan al jouw vervoersbehoeften te voldoen. Deze stoere en strak vormgegeven transportfiets is jouw ideale nieuwe metgezel en biedt eindeloze mogelijkheden. Of je nu naar je werk fietst, boodschappen doet of gewoon geniet van een ontspannen ritje door de stad, deze fiets is er klaar voor! De Avalon Cargo Transportfiets voor Dames is uitgerust met een ruim bagagerek dat voldoende plek biedt voor al je spullen. Of het nu gaat om je laptoptas, boodschappentassen of sportuitrusting, je kunt alles gemakkelijk meenemen. Het stevige frame zorgt voor een stabiele en comfortabele rit, terwijl de 3 versnellingen ervoor zorgen dat je altijd in de juiste versnelling fietst, ongeacht het terrein. Deze transportfiets is uitgevoerd in een stijlvol zwart ontwerp en heeft opvallende bruine banden, waardoor je zeker unieke fietsritten zult maken. Met een framemaat van 54 centimeter is deze fiets perfect geschikt voor dames. Dus waar wacht je nog op? Stap op de Avalon Cargo Transportfiets voor Dames en ontdek de vrijheid en mogelijkheden die deze fiets te bieden heeft!

Veelgestelde vragen over Avalon Cargo Transportfiets voor Dames 28 Inch Met 3 Versnellingen

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Avalon Cargo Transportfiets voor Dames 28 Inch Met 3 Versnellingen is een Transportfiets.

De framemaat van Avalon Cargo Transportfiets voor Dames 28 Inch Met 3 Versnellingen is 54. De wielmaat is 28 Inch.

Avalon Cargo Transportfiets voor Dames 28 Inch Met 3 Versnellingen heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Avalon Cargo Transportfiets voor Dames 28 Inch Met 3 Versnellingen is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 20 kg en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Avalon Cargo Transportfiets voor Dames 28 Inch Met 3 Versnellingen kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen