1. elektronica
  2. Elektrische fiets, scooter, zonder rijbewijs, met pedalen,Bereik tot 55 km Volta

Elektrische fiets, scooter, zonder rijbewijs, met pedalen,Bereik tot 55 km Volta

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische fiets, scooter, zonder rijbewijs, met pedalen,Bereik tot 55 km Volta om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische fiets, scooter, zonder rijbewijs, met pedalen,Bereik tot 55 km Volta

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

50

Wielmaat

2.6 cm

Type aandrijving

Aantal versnellingen

6

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Elektrische fiets, scooter, zonder rijbewijs, met pedalen,Bereik tot 55 km Volta

De Elektrische fiets, scooter, zonder rijbewijs, met pedalen, genaamd de Volta, is de ultieme vervoersoplossing voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte en milieuvriendelijke manier om zich door de stad te verplaatsen. Met een indrukwekkend bereik van maximaal 55 km, kunt u met gemak lange afstanden afleggen zonder u zorgen te maken over het opladen van de batterij. Een van de unieke kenmerken van de Volta is de uitneembare batterij. Deze batterij wordt geleverd in een handige draagtas met een sleutel en handvat, waardoor deze gemakkelijk kan worden verwijderd en vervangen. U kunt er ook voor kiezen om de batterij thuis op te laden, los van de scooter. Dit biedt u flexibiliteit en gemak, zodat u altijd een volledig opgeladen batterij heeft wanneer u deze nodig heeft. Daarnaast heeft de Volta ook een handige kofferbak, waarin u een reservebatterij kunt vervoeren. Dit betekent dat u niet hoeft te vrezen voor een lege batterij, zelfs niet tijdens lange ritten. Met de Volta kunt u moeiteloos door de stad manoeuvreren, terwijl u geniet van het comfort en de vrijheid die deze elektrische fiets-scootercombinatie biedt.

Veelgestelde vragen over Elektrische fiets, scooter, zonder rijbewijs, met pedalen,Bereik tot 55 km Volta

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische fiets, scooter, zonder rijbewijs, met pedalen,Bereik tot 55 km Volta is een Stadsfiets.

De framemaat van Elektrische fiets, scooter, zonder rijbewijs, met pedalen,Bereik tot 55 km Volta is 50. De wielmaat is 2.6 cm.

Elektrische fiets, scooter, zonder rijbewijs, met pedalen,Bereik tot 55 km Volta heeft een als aandrijving met 6 versnellingen.

Elektrische fiets, scooter, zonder rijbewijs, met pedalen,Bereik tot 55 km Volta is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische fiets, scooter, zonder rijbewijs, met pedalen,Bereik tot 55 km Volta kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen