1. elektronica
  2. Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Mint/Roze

Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Mint/Roze

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Mint/Roze om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Mint/Roze

Type fiets

Transportfiets | Urban fiets

Framemaat

Wielmaat

18 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

0 versnellingen

Doelgroep

Kinderen

Gewicht

12.5 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Mint/Roze

De Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Mint/Roze is een unieke fiets met bijzondere kenmerken. Deze meisjesfiets is speciaal ontworpen voor meiden van 5 tot 7 jaar oud. Het zadel en het stuur kunnen worden aangepast aan de lengte van uw dochter, zodat ze altijd comfortabel kan fietsen. Deze fiets heeft een stoer zwart stalen frame met een opvallende roze kleur op het brede deel en een leuke bloemenprint. De bagagedrager en het voorrekje zijn uitgevoerd in elegant zwart, wat een mooi contrast creëert. Het zadel is ruim en comfortabel, net als de bruine handvaten. Veiligheid is ook een belangrijk aspect van deze fiets. Onder het voorrekje en onder de bagagedrager zitten reflectorverlichtingen, die de koplamp en het achterlicht vertegenwoordigen. Daarnaast zijn beide wielen voorzien van doorzichtige reflectoren. De kettingkast van deze fiets is bijna helemaal gesloten, waardoor de kleding van uw dochter beschermd blijft. De Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Mint/Roze heeft ook een handige zijstandaard, waardoor de fiets overal gemakkelijk kan worden neergezet. Het remsysteem bestaat uit een terugtraprem en een knijprem aan het stuur, zodat uw dochter altijd veilig kan stoppen. Kortom, deze fiets combineert stijl, comfort en veiligheid, waardoor het de perfecte keuze is voor jonge meisjes die graag willen.

Veelgestelde vragen over Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Mint/Roze

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Mint/Roze is een Transportfiets | Urban fiets.

De framemaat van Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Mint/Roze is . De wielmaat is 18 Inch.

Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Mint/Roze heeft een Ketting als aandrijving met 0 versnellingen versnellingen.

Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Mint/Roze is geschikt voor Kinderen met een gewicht van 12.5 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Mint/Roze kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen