1. elektronica
  2. Elektrische bakfiets, 2-wieler, Cargo, 8 sp, 17.5 Ah

Elektrische bakfiets, 2-wieler, Cargo, 8 sp, 17.5 Ah

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische bakfiets, 2-wieler, Cargo, 8 sp, 17.5 Ah om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische bakfiets, 2-wieler, Cargo, 8 sp, 17.5 Ah

Type fiets

Bakfiets

Framemaat

48

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

8

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

50 kg

Lichaamslengte

161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van Elektrische bakfiets, 2-wieler, Cargo, 8 sp, 17.5 Ah

Met de elektrische bakfiets van Porphete Cargo heb je alle ruimte die je nodig hebt voor al je aankopen. Deze e-bike is perfect uitgebalanceerd en biedt uitstekende rijeigenschappen, waardoor je moeiteloos door de stad kunt manoeuvreren. De eenvoudige bediening maakt het rijden met deze bakfiets een waar genot, zelfs in de drukte van de stadsjungle. Dit maakt het de ideale vervanging voor een auto, waardoor je gemakkelijk en ongecompliceerd kunt transporteren. Deze elektrische bakfiets is voorzien van 8 versnellingen, zodat je altijd de juiste snelheid kunt kiezen. Daarnaast heeft de fiets een krachtige accu met een capaciteit van 17,5 Ah, waardoor je lange afstanden kunt afleggen zonder je zorgen te maken over het opladen. De bak aan de voorkant van de fiets biedt voldoende ruimte voor al je aankopen, waardoor je gemakkelijk boodschappen, bagage of andere spullen kunt vervoeren. Met de Porphete Cargo kun je niet alleen efficiënt winkelen, maar ook genieten van het comfort en gemak van elektrisch fietsen. Deze e-bike is de perfecte metgezel voor zowel stadsbewoners als mensen die regelmatig grote hoeveelheden spullen moeten vervoeren. Investeer in de toekomst van duurzaam transport met deze elektrische bakfiets en ervaar het gemak en de vrijheid die het biedt.

Veelgestelde vragen over Elektrische bakfiets, 2-wieler, Cargo, 8 sp, 17.5 Ah

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische bakfiets, 2-wieler, Cargo, 8 sp, 17.5 Ah is een Bakfiets.

De framemaat van Elektrische bakfiets, 2-wieler, Cargo, 8 sp, 17.5 Ah is 48. De wielmaat is 20 Inch.

Elektrische bakfiets, 2-wieler, Cargo, 8 sp, 17.5 Ah heeft een Ketting als aandrijving met 8 versnellingen.

Elektrische bakfiets, 2-wieler, Cargo, 8 sp, 17.5 Ah is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 50 kg en een lichaamslengte van 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische bakfiets, 2-wieler, Cargo, 8 sp, 17.5 Ah kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen